reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Inamorate cudne dresiki!

Ja tez nie jestem zwolennikiem dresów, ale dla takich maluszków sa na pewno o niebo wygodniejsze niż sztywne dżinsy itp :tak:

Mi przyszedł misiowy kombinezonik - i będziemy mieć Misia-Jeremisia :cool2: (M chyba nie przekona Dobrusi do Alberta ;-)), a w weekend poszaleję z zakupami - brakuje mi jedynie skarpetek dla maluszka i ewentualnie kurteczki cienkiej - z reszta się wstrzymuję, bo tak do 3 miesięcy to i tak przede wszystkim pajace czy bodziaki w ruchu ;-)

ina - dresiki boskie:-D i fakt, ja po 3. miesiącu dokupowałam Tymkowi wszelkie takie "luźne" spodenki jako "doł" do bodziaka:tak: dżinsy sztywne;)

mata - :-)
ja skarpetek mogę Ci oddać pół siatki.. :szok: mam ich całą szufladę i jeszcze odłożone do kartonu takie typowo "chłopięce" bo u nas każdy na hopla na punkcie skarpetusiek :-D

Dziewczyny,

Jesli któraś z Was jeszcze coś chce dokupić, albo humor sobie poprawić to polecam ubranka z NEXTa z UK, ja się zakochalam i obkupilam w pajacyki, gatunkowo super bawełna, sklep w necie w którym zamawialam to
www.bialymotylek.pl

reklama
Kasiulka!- też się zastanawiałam czy nie kupić ze stojakiem wanienkę :) Dech zapiera jak się patrzy na Twój suwaczek :-) fajnie, już wiedzieć kiedy co i jak... a nie tak czekać w niepewności i nie znać dnia ani godziny...

Do góry