reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
i co ważne, są dobre gatunkowo:) tylko na ten rozmiar trzeba uważać, tak jak z Batyrem (też zawyża metki o jeden rozmiar)

a ja nie wytrzymałam i kupiłam młodej parę nowych ubranek:-D takich "wyjściówek", żeby nie było że mam mało w szafie... ;)
Oprócz tego mąż kupił nowe pieluszki flanelowe dla naszej dziewczynki - m.in. jedną z HelloKitty :D mysłałam że padnę jak to zobaczyłam:D

a to ostatnie nabytki:
pajacyki - te z myszkami, to z Tesco (rozmiar 0, na pobyt w szpitalu :-D ), reszta duże 62-68. Mam jeszcze cudny zielony pajacyk 62, ale zapomniałam strzelić fotkę...

śliczne ubranka
ja mam pajacyk takie same kolorki jak to body z 2 zdjęcia i body tez z tej firmy kupiłam rozmiar 62,ale bardziej mi on pasuje na 68

Ivi fajowe ciuszki. Boskie te pajace

A ja ciągle mam dylemat, czy nie mam za dużych tych ciuszków
Bo ja wcale 56 nie mam, wszystko na 62. Jak się okaże,że za duże w szpitalu to co ja zrobię ?
I teraz du.a nie wiem czy kupować mniejsze czy nie
Czy mogłaby mi któraś podać wymiary 56 bodziaków, pajacy i śpiochów
Chodzi mi o długość, bo też mam wrażenie,że część tych ubrań to zawyżone albo zaniżone rozmiary mają

reklama
Do góry