reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Pinula fajnie że mąż się tak zaangażował - dla niego to pewnie też frajda :tak:
Ja mam zamiar wysłać moich mężczyzn na zakupy kosmetyczne - niech też się angażują :-)

reklama
a ja zaczynam żałować, ze nie zostawiłam sobie nic do kupienia na ten ostatni ciągnący się miesiąc! :p

gratuluję udanych zakupów:)

no mam mam... kupione, przygotowane (tylko łozeczko skłądac będzie ojczulek jak ja urodzę), poprane, poprasowane, spakowane... nawet dokumentacje całą mam ogarniętą do urzedów itd.. zapięte na ostatni guzik wszyściusieńko dosłownie. - i to chyba powód tego,ze czas mi zwolnił i zaczynam świrować:D aaaaaaaaa przepraszam... za 2 - 3 tyg sprzątanie piwnicy sobie zostawiłam i mycie okien i wieszanie firanek. hehehe

Matko - laski ja mam tylko ubranka:szok: i to maławo bo troszkę po Jagodzie i troszkę dokupiłam.....:shocked2:
Ludzie.... muszę się ogarnąć - daję sobie czas na zakupy na połowę lutego,do na początek marca.(apteczka,kosmetyki i wsio dla mnie)
Ale nic poprane, nic poprasowane ani nic spakowane:no:

Manta - łóżeczko jeżeli masz nowe, zapakowane w karton, to radzę choćby kilka dni przed terminem rozpakować,bo śmierdzi okropnie.. albo rozedrzyjcie karton niech się wywietrzeje tam gdzie je trzymacie teraz...

ola -przynajmniej bedziesz miała jeszcze zajęcie.. :-))))) mogę Ci poprać, poprasować... dawaj mi tu roboty trochę:p

Ewstra -o, lubię przeprowadzki, mam wprawę w pakowaniu toreb, pudeł itd. pomóc? :D haha

witajcie dziewczynky :))
Ja też już w sumie wszystko mam gotowe, muszę jeszcze kupić tylko łóżeczko, pościel i laktator, wszystko wyprane, wyprasowane, ciuszków więcej już nie kupuję, bo szalałam i obawiam się, że mogę nie nadążyć córci przebierać, żeby wszystko wykorzystać ;p

Pytanko: jakie pieluszki kupujecie? bo ja kupiłam paczuszkę huggisów z tym wycięciem na pępuszek i paczkę pampersów, ale te mniejsze paczuszki po 43szt, bo nie wiem które będą lepsze... A wy na jakie stawiacie? :))

reklama
Ja zamówiłam jeszcze koszule do szpitala . Niby mam trzy ale jedna nie bardzo się nadaje więc dokupiłam dwie żeby mieć zapas ;-)
Jeszcze kosmetyki i chyba wszystko będę mieć ... Do końca lutego chcę się uwinąć z większymi porządkami i ustawić łóżeczko - urządzić kącik . A marzec to już SPA będzie - czyli kosmetyka ciała i mieszkania :-D

Kamilka ja pewnie babydreama kupię - myslałam o biedronkowych ale w sumie do biedronki mi nie po drodze ... Ale to tylko na noc bo w ciągu dnia będziemy lecieć na welorazówkach :-)

Do góry