reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Pinula fajnie że mąż się tak zaangażował - dla niego to pewnie też frajda :tak:
Ja mam zamiar wysłać moich mężczyzn na zakupy kosmetyczne - niech też się angażują :-)

reklama
a ja zaczynam żałować, ze nie zostawiłam sobie nic do kupienia na ten ostatni ciągnący się miesiąc! :p

gratuluję udanych zakupów:)

no mam mam... kupione, przygotowane (tylko łozeczko skłądac będzie ojczulek jak ja urodzę), poprane, poprasowane, spakowane... nawet dokumentacje całą mam ogarniętą do urzedów itd.. zapięte na ostatni guzik wszyściusieńko dosłownie. - i to chyba powód tego,ze czas mi zwolnił i zaczynam świrować:D aaaaaaaaa przepraszam... za 2 - 3 tyg sprzątanie piwnicy sobie zostawiłam i mycie okien i wieszanie firanek. hehehe

Matko - laski ja mam tylko ubranka:szok: i to maławo bo troszkę po Jagodzie i troszkę dokupiłam.....:shocked2:
Ludzie.... muszę się ogarnąć - daję sobie czas na zakupy na połowę lutego,do na początek marca.(apteczka,kosmetyki i wsio dla mnie)
Ale nic poprane, nic poprasowane ani nic spakowane:no:

Manta - łóżeczko jeżeli masz nowe, zapakowane w karton, to radzę choćby kilka dni przed terminem rozpakować,bo śmierdzi okropnie.. albo rozedrzyjcie karton niech się wywietrzeje tam gdzie je trzymacie teraz...

ola -przynajmniej bedziesz miała jeszcze zajęcie.. :-))))) mogę Ci poprać, poprasować... dawaj mi tu roboty trochę:p

Ewstra -o, lubię przeprowadzki, mam wprawę w pakowaniu toreb, pudeł itd. pomóc? :D haha

witajcie dziewczynky :))
Ja też już w sumie wszystko mam gotowe, muszę jeszcze kupić tylko łóżeczko, pościel i laktator, wszystko wyprane, wyprasowane, ciuszków więcej już nie kupuję, bo szalałam i obawiam się, że mogę nie nadążyć córci przebierać, żeby wszystko wykorzystać ;p

Pytanko: jakie pieluszki kupujecie? bo ja kupiłam paczuszkę huggisów z tym wycięciem na pępuszek i paczkę pampersów, ale te mniejsze paczuszki po 43szt, bo nie wiem które będą lepsze... A wy na jakie stawiacie? :))

reklama
Ja zamówiłam jeszcze koszule do szpitala . Niby mam trzy ale jedna nie bardzo się nadaje więc dokupiłam dwie żeby mieć zapas ;-)
Jeszcze kosmetyki i chyba wszystko będę mieć ... Do końca lutego chcę się uwinąć z większymi porządkami i ustawić łóżeczko - urządzić kącik . A marzec to już SPA będzie - czyli kosmetyka ciała i mieszkania :-D

Kamilka ja pewnie babydreama kupię - myslałam o biedronkowych ale w sumie do biedronki mi nie po drodze ... Ale to tylko na noc bo w ciągu dnia będziemy lecieć na welorazówkach :-)

Do góry