reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Kasiurek to to samo tylko ze te drugie sa ocieplane i bardziej nadaja sie na zime.
A jezeli chodzi o normalne getry to ja sie strasznie meczylam w normalnych dusily mnie pod brzuchem a juz wogole jak naciagnelam na brzuch to masakra:)

reklama
Kasiurek to to samo tylko ze te drugie sa ocieplane i bardziej nadaja sie na zime.
A jezeli chodzi o normalne getry to ja sie strasznie meczylam w normalnych dusily mnie pod brzuchem a juz wogole jak naciagnelam na brzuch to masakra:)

tak, tylko wlasnie zastanwiamia mnie to ze na zdjeciach wygldaj tak samo, ten sam skład maja i hmmm

wiecie co przezylam dzis szok- zamowilam sobie nowe staniki i tak jak normalnie nosze 80C czasem kupowalam D, tak zamowilam sobie miseczke DD z mysla jak bedzie przyduzy to spoko bo pewnie jeszcze mi cycki urosna i co ???
przyszedl ten stanik - odpakowalam go i sobie mysle ale on wielki, ubieram - jest na styk, mozna powiedziec idealny... masakra dwa rozmiary w 3 miesiace to co bedzie pozniej ?!?!:szok::szok::szok:

ja kupilam na e-bay'u tu w uk. musze przyznac ze tanio bo za 3 staniki laczny rachunek 11 £ a normalnie w sklepach bylo by ze 25£...

ostatnio wogole mam jakas odbitke na tego e-bay'a ale mozna tak smiesznie takie rzeczy znalesc... a czasu ostatnio mam duzo :tak:

na mnie nie ma nic na allegro, jeśli chodzi o staniki a wydaje mi się, że w normalnym sklepie to za taki stanik będę musiała zapłacić ze 150 zł :cool:
tak się zastanawiam czy któraś z was wszywała może pas ciążowy np do normalnej spódnicy sprzed ciąży? właśnie sobie kupiłam na allegro pas i mam taką spódniczkę krótką czarną, zastanawiam się jakby to wyglądało gdyby wszyć pas - spódnica by się wydłużyła no i brzuszek byłby opięty

reklama
Ja od tygodnia zaczęłam odwiedzać sklepy ciążowe i kupiłam 2 pary dzinsów, czarne spodnie, koszulę i kilka bluzek, była jakas mega wyprzedaż więc zrobiłam sobie zapasy na parę tygodni.
Jeśli chodzi o bieliznę, to ja jeszcze mieszczę się w stanik sprzed ciąży, ale zawsze miałam spory biust, więc chyba nie uróśł mi drastycznie, biustonosze kupuję zwykle tu: Body.sklep.pl - Bielizna damska, brafitting. - Lublin, aczkolwiek w Lublinie jest stacjonarny sklep, więc robię to osobiście nie przez internet, bardzo duży wybór rozmiarów i fasonów mają, szczerze polecam.

Do góry