reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Kasiurek to to samo tylko ze te drugie sa ocieplane i bardziej nadaja sie na zime.
A jezeli chodzi o normalne getry to ja sie strasznie meczylam w normalnych dusily mnie pod brzuchem a juz wogole jak naciagnelam na brzuch to masakra:)

reklama
Kasiurek to to samo tylko ze te drugie sa ocieplane i bardziej nadaja sie na zime.
A jezeli chodzi o normalne getry to ja sie strasznie meczylam w normalnych dusily mnie pod brzuchem a juz wogole jak naciagnelam na brzuch to masakra:)

tak, tylko wlasnie zastanwiamia mnie to ze na zdjeciach wygldaj tak samo, ten sam skład maja i hmmm

wiecie co przezylam dzis szok- zamowilam sobie nowe staniki i tak jak normalnie nosze 80C czasem kupowalam D, tak zamowilam sobie miseczke DD z mysla jak bedzie przyduzy to spoko bo pewnie jeszcze mi cycki urosna i co ???
przyszedl ten stanik - odpakowalam go i sobie mysle ale on wielki, ubieram - jest na styk, mozna powiedziec idealny... masakra dwa rozmiary w 3 miesiace to co bedzie pozniej ?!?!:szok::szok::szok:

ja kupilam na e-bay'u tu w uk. musze przyznac ze tanio bo za 3 staniki laczny rachunek 11 £ a normalnie w sklepach bylo by ze 25£...

ostatnio wogole mam jakas odbitke na tego e-bay'a ale mozna tak smiesznie takie rzeczy znalesc... a czasu ostatnio mam duzo :tak:

na mnie nie ma nic na allegro, jeśli chodzi o staniki a wydaje mi się, że w normalnym sklepie to za taki stanik będę musiała zapłacić ze 150 zł :cool:
tak się zastanawiam czy któraś z was wszywała może pas ciążowy np do normalnej spódnicy sprzed ciąży? właśnie sobie kupiłam na allegro pas i mam taką spódniczkę krótką czarną, zastanawiam się jakby to wyglądało gdyby wszyć pas - spódnica by się wydłużyła no i brzuszek byłby opięty

reklama
Ja od tygodnia zaczęłam odwiedzać sklepy ciążowe i kupiłam 2 pary dzinsów, czarne spodnie, koszulę i kilka bluzek, była jakas mega wyprzedaż więc zrobiłam sobie zapasy na parę tygodni.
Jeśli chodzi o bieliznę, to ja jeszcze mieszczę się w stanik sprzed ciąży, ale zawsze miałam spory biust, więc chyba nie uróśł mi drastycznie, biustonosze kupuję zwykle tu: Body.sklep.pl - Bielizna damska, brafitting. - Lublin, aczkolwiek w Lublinie jest stacjonarny sklep, więc robię to osobiście nie przez internet, bardzo duży wybór rozmiarów i fasonów mają, szczerze polecam.

Do góry