reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Stwierdzam ze nie mogę pod żadnym pozorem wchodzić do sklepów tak żeby poogladac ... Bo na oglądaniu nigdy sie nie konczy ;) Hihi o ja niedobra :-) najnowsze łowy z wczoraj

Jak wam sie podoba? Pościel jest jako zapasowa - główna mam z kubisiem puchatkiem :-)

reklama
Super zakupy dziewczyny!

mata - kupiłas chuste juz? na jaka sie zdecydowalas?

niestety ostatnio cos sie budżet nie domyka, ciągle cos wyskakuje, więc zakup chusty wstrzymany - co do chusty - zalezy co ie uda znaleźć - jak uzywane to hoppediz bądź babylonia, a jak nie będzie nic fajnego to biorę pasiaka nati nowego i już. Tylko najszybciej to w lutym będe kupować...

zakupy to się rozkręcają dopiero jak tak patrzę;p
ja omijam już sklepy - tak ze zdrowego rozsądku...bo u mnie też na samym oglądaniu się nie konczy.

MaMicurina -
fajno, ze stronka się spodobała... Ja chyba sobie musze ją zablokowac, bo zawsze coś znajdę tam co mnie skusi... ajj.. zakupy świetne.. Też byłam bliska zakupu spiworka, ale opamiętałam się i nie dałam ponieść się chwili tym razem, hehe.

Agusia super ciuszki!
ja chyba się cieszę, że nie mam po drodze żadnego kuszącego sklepu :-), na zakupy musiałabym się wybrać, a powiem szczerze, nie chce mi się

reklama
last- ale wypasny ten lezaczko- hustaweczko-bujaczek ;-) cudny!!
Angel- Twoj zakup tez super! mialam podobny dla Julii tylko z FP i byl extra.
miska- oooo, ale zakupy! rozek puszysty z uszkami jest obledny!!
Pere- fajnie, ze jeszcze Ci sie chce przespacerowac do sklepu, fajna ta bluza!a, ze wieksza....polarek to sie nawet na chlodne wieczory latem przyda przeca, wiec spoko! a z endo czerwonosci swietne!

To właśnie jest FP , zalezalo mi na nim wlasni ebardzo:)
Nusia no kiepsko zawazylam z szlafrokami takimi cienszymi, cos jest szał na te grube tylko.. Jedyny jaki znalazlam to ten i akurat sie nadaje;)

Do góry