reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

obrazki fajne ;]

ja kocyki po satanie tez mam i te cienkie ii grube i folarowe i z mikrofibry, taki wsad do gondoli na mrozy z welny owczej tez mam(mozna do nosidelka tez dac hyhy, kombinezon na wyjscie tez mam ,mamcia zrobila z cieplej wloczki czapulki na mlodej ;]

rozek kupic tylko musze ;/

reklama
Ostatnia edycja:
u mnie dopiero 1/3 wyprawki jeszcze nie mogę nawet torby zacząć pakować bo czegoś brak,ale reszta dopiero po 10 bo teraz juz i tak mało co kasy zostało a trzeba jakoś żyć...

Perelandra takie same podkłady właśnie kupiłam

sliczne te wasze zakupki .... zazdroszecze... :tak: my juz nie kupujemy nic do porodu dopiero jak sie dowiemy kto tam w brzuchu siedzi dokupimy reszte rzeczy :-D juz sie doczekac nie moge......

miska glupie pytanie ....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale czy ty masz juz w domku 3 dzieci? suwaczki rzucily mi sie w oczy :zawstydzona/y:

od rezu wyjasie ze ja glownie na telefonie sledze watki wiec tam suwaczkow nie widze , chyba ze klikne bezposrednio na wypowiedz.

Miśka i wkoncu ty zaczynasz szaleć :) Piękny ten rożek!

Agusia ale bajer kombinezonik - ale gruby sie wydaje.. Jej ja nie wiem, patrzac juz za okno teraz to w marcu bedzie na krotki rekawek :confused: Ja mam taki z mothercare ( ale odkupiony z ebaya)

IMAG0333.jpg

A sie zawsze zastanawiam po co te male kocyki z główka misia na srodku są ? :dry:

Wczoraj odebrałam od taty leżaczek ktory mi wczesniej odebral z ogloszenia. Śliczny jest no. Strasznie mi sie jego kolor podoba :happy2:

DSCF0222.jpgDSCF0223.jpg

Zaszliśmy do primarka ( chociaz odwiedzanie tego sklepu na Oxford street w Londynie to jest najgłupszy pomysł jaki kobieta w ciazy moze miec :/ ) i kupiłam szlafrok do szpitala. Bo ja mam takie wielki gruby i jakos w procesie porodowym, skurczach, gorącu itp nie widze sie w nim zupełnie. A ten taki jak znalazł do szpitala, taki w dotyku..hmm ciezko opisac ale "odswiezajacy" hehe. I wzielam rozmiar 20-22 :szok: ale nie bedzie mi krepowal ruchow a na to stawiam przy porodzie, zadnych obcislych koszul i szlafrokow.. Juz teraz jak mi czasem zrobvi sie za goraco i za ciezko to mam ochote wszystko z siebie zedrzec bo mi odrazu uciska i poteguje zle uczucie :/

DSCF0224.jpgDSCF0226.jpg
fajne byly dwie koszule- ale oczywiscie w anglii same kruszynki żyją i wiekszych rozmiarów poprostu nie uświadczysz. Wejdzie cos nowego - nie ma XL z marszu. Po jakims czasie zostaja juz same S i M.
Jedna fajna jak pisałyscie koszula meska odpinana po calosci, ale oczywiscie damska nocna ;-) A druga normalna ale z guzikami odpinanymi pod szyja. No ale juz same L i teraz moze jeszcze, ale do marca juz watpie :sorry2:
Zobacze jeszcze w primarku u nas w rejonie moze bedzie ich wiecej.

miska dzięki, bo już myślałam, że jakieś takie większe i jeszcze bardziej pieluchowate

a ja przeszłam się dotlenić do lidla (mam jakieś 800 m) i kupiłam bluzę na wyjście ze szpitala (pewnie będzie za duża ale to nic) do tego przyszły mi ostatnie 2 szt. zamówione przez internet z endo - kupowałam bluzkę dla chrześnicy więc jak mogłam nie wziąć czegoś dla swojego Maleństwa (ale tym razem na wyrost) :-p
Zobacz załącznik 428781Zobacz załącznik 428782Zobacz załącznik 428783

reklama
Do góry