reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Angel a tak pomału bo naprawdę ze wszystkim w lesie jestem,mam jakies przeczucia ze nie zdażę ze wszystkim...już kupiłabym wszystko na raz ale niestety gotówka blokuje
kombinezonik superowy,leżaczek tez fajny
ja tez mam taki gruby szlafrok i powiem,że nawet w lutym za gruby był

Perelandra hehehhe,no to spacerek owocny,śliczne zdobycze

reklama
Angel leżaczek super i bardzo funkcjonalny - miałam taki dla Kevina ;-) kombinezon misiowy tez super, ja mam ten - grubszy , i misiowy tez mam, wezmę grubszy na wszelki wypadek, naj wyżej nie będę go przykrywac kocykiem ;)

last- ale wypasny ten lezaczko- hustaweczko-bujaczek ;-) cudny!!
Angel- Twoj zakup tez super! mialam podobny dla Julii tylko z FP i byl extra.
miska- oooo, ale zakupy! rozek puszysty z uszkami jest obledny!!
Pere- fajnie, ze jeszcze Ci sie chce przespacerowac do sklepu, fajna ta bluza!a, ze wieksza....polarek to sie nawet na chlodne wieczory latem przyda przeca, wiec spoko! a z endo czerwonosci swietne!

reklama
Lastpatunia śłiczny leżaczek:tak:

Perelandra zakupy widze udane:-) Bluza piękna.Ja mam 2 opakowania tych podkładów Bella Mama

Angel widze ze znowu szalała na zakupach.Kombinzeon fajny- tez mam poodbny na wyjscie dla malucha. No szlafrok.... super ze znalazlas cienki, ja przeszukalam u nas wszytko i nie ma. Już chcialam isc w moim starym( co prawda nie domykam się w nim) ale wczoraj przyjacółka mnie poratowała i pożyczyła mi swój który miała :-)

Miśka widze ze zakupy owocne:-) super

agusia- ale fajniutki ten mickey

Do góry