reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

chcialam wam pokazac komode :)
dzis przyszla z drewnostylu-do tego mamy lozeczko ale lozeczko trzeba zlozyc a komoda przyszla gotowa- jeszcze troche balaganu dookola ale fajnie wyglada chyba
Zobacz załącznik 427780

MaMicurina,

O super, super, ja podobna chcę kupić z PINIO, ale zaraz zerkam w net może drewnostyl tańszy?
A zadowolona jesteś z jakości? I czy to drewno czy mdf?

STOP, ale ze mnie gapa, przecież Drewnstyl to meble PINIO:rofl2: ups, ale gapa,
ja upatrzyłam serię Barcelona i to chyba to co na zdjęciu o ile się nie mylę???

Ostatnia edycja:
reklama
Angel super-jakie ladne!
Aadka tak to Barcelona-swietnie wykonane i widac ze solidne-zalezalo mi zeby starczylo bez problemu na te 3-4 lata mam nadzieje...ale chyba dokupie szafe jeszcze.

Tak ja sie lubuje w jasnych wnetrzach :tak:

Stanik rewelka ale ja juz panikuje z tymi stanikami, specjalnie polecialam do triumpha wczoraj przymierzac te staniki. I tak 80D stanik do karmienia usztywniany byl dobry a 80F stanik bawelniany bez fiszbin z triumpha byl za maly!!!! No i badz tu madrym jaki cholera mam rozmiar kupic!!!!???? Jak ja chce alles mama co mozna tylko przez net kupic! Zalamka totalna:(

reklama
Moje zdobycze ostatnie dzis doszly
Komplecik malego dresiarza ;)
Butki - w ktorych jestem zakochana
I ograniczniki dla malucha zeby Sam sie nie przekrecal w lozeczku ;-)
Ale mi jazda taka *******a poprawia humor- szok ;-)

Do góry