reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

tricia - mam podobnie jeśli chodzi o buty :( zupełnie nie wiem co zrobić.. z Tymkiem rozwaliłam fajne śniegowce (szwy się rozeszły takie miałam kopyta....) a teraz nie mam nic co bym mogła tak "poświęcić"... pocieszam się że zima przypadnie nie na ostatnie miesiące, a najbardziej puchnie się w pod koniec 8 i w 9tym miesiącu.. Może nie będzie aż tak źle?

mata - komplecik rewelacyjny!!!! :)

reklama
wlasnie zakupilam sobie 2 pary legginsów ciążowych na początek czarne i brazowe a jak sie sprawdza to zamowie jakies inne weslesze kolory :)
ja mam buty z zeszlej zimy takie wlasnie wsuwane luzne cos tego typu www_topobuwie_pl* __PIĘKNE_CIEPLUTKIE_ /bl6181/_38 (1807076667) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i powiem Wam ze byly super - cieple wygodne luzno miala stopa wiec jak byly super mrozy to dodatkowo grubsza skarpeta i bylo bosko ;) a ze mam szare i bezowe to mysle ze dam rade a kupowlaam te szare jak byla juz wiosna wiec po taniosci bo na wyprzedazy bezowe sie sprawdzily wiec wzielam 2ga pare.

To emu :)
Ja mam takie tylko ze czarne i nie ma na wierzchu ortalionu tylko cos innego nie wiem co to jest :)ale podobne do zamszu:)Co cieplusne i wogole nie jest w nich zimno:)Wszyscy mowia ze noga sie w nich wykrzywia ale to juz zalezy od tego jak ktos chodzi ja zaryzykowalam i kupilam i nic mi sie nie wykrzywia tylko o jeszcze zalezy od firmy jezeli firma jest ok to i ta wkladka sztywna ktora jest z tylu buta nie pozwoli na to zeby stopa sie wykrzywilam, a but zniszczyl :)

To emu :)
Ja mam takie tylko ze czarne i nie ma na wierzchu ortalionu tylko cos innego nie wiem co to jest :)ale podobne do zamszu:)Co cieplusne i wogole nie jest w nich zimno:)Wszyscy mowia ze noga sie w nich wykrzywia ale to juz zalezy od tego jak ktos chodzi ja zaryzykowalam i kupilam i nic mi sie nie wykrzywia tylko o jeszcze zalezy od firmy jezeli firma jest ok to i ta wkladka sztywna ktora jest z tylu buta nie pozwoli na to zeby stopa sie wykrzywilam, a but zniszczyl :)
no własnie - j chce kupic te nie z ortialony ale czy przezyja śniegi ?

Moje przeżyły i sa w dobrym stanie jestem z nich bardzo zadowolona a kolezanka mi tak mowila ze to g.... nie buty :)A moje maja sie calkiem niezle:)Sa specjalne preparaty do psikania na ten niby zamsz dzieki nim sie nie zaginaja ani nie przecieraja:)

Właśnie przyszły mi leginsy z allegro :)Za 7 zł :)Myślałam ze bedą wogole nie do użytku a okazały sie super o niebo lepsze jak zwykłe wkoncu mnie nic nie cisnie :)

Moje przeżyły i sa w dobrym stanie jestem z nich bardzo zadowolona a kolezanka mi tak mowila ze to g.... nie buty :)A moje maja sie calkiem niezle:)Sa specjalne preparaty do psikania na ten niby zamsz dzieki nim sie nie zaginaja ani nie przecieraja:)
hh dziekuje to sobie kupie teraz w lidlu maja byc, mam taki preparat na zamsz zeby sie nie brudzil i nie przeciekał ...j chce tylko n zime haha bo potem to chyba w nich chodizc nie bede ?! ale w kazdym razie mowisz ze w zime chodzilas w tych butach i bylo cieplo ? to super;]

reklama
Do góry