reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

tricia - mam podobnie jeśli chodzi o buty :( zupełnie nie wiem co zrobić.. z Tymkiem rozwaliłam fajne śniegowce (szwy się rozeszły takie miałam kopyta....) a teraz nie mam nic co bym mogła tak "poświęcić"... pocieszam się że zima przypadnie nie na ostatnie miesiące, a najbardziej puchnie się w pod koniec 8 i w 9tym miesiącu.. Może nie będzie aż tak źle?

mata - komplecik rewelacyjny!!!! :)

reklama
wlasnie zakupilam sobie 2 pary legginsów ciążowych na początek czarne i brazowe a jak sie sprawdza to zamowie jakies inne weslesze kolory :)
ja mam buty z zeszlej zimy takie wlasnie wsuwane luzne cos tego typu www_topobuwie_pl* __PIĘKNE_CIEPLUTKIE_ /bl6181/_38 (1807076667) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i powiem Wam ze byly super - cieple wygodne luzno miala stopa wiec jak byly super mrozy to dodatkowo grubsza skarpeta i bylo bosko ;) a ze mam szare i bezowe to mysle ze dam rade a kupowlaam te szare jak byla juz wiosna wiec po taniosci bo na wyprzedazy bezowe sie sprawdzily wiec wzielam 2ga pare.

To emu :)
Ja mam takie tylko ze czarne i nie ma na wierzchu ortalionu tylko cos innego nie wiem co to jest :)ale podobne do zamszu:)Co cieplusne i wogole nie jest w nich zimno:)Wszyscy mowia ze noga sie w nich wykrzywia ale to juz zalezy od tego jak ktos chodzi ja zaryzykowalam i kupilam i nic mi sie nie wykrzywia tylko o jeszcze zalezy od firmy jezeli firma jest ok to i ta wkladka sztywna ktora jest z tylu buta nie pozwoli na to zeby stopa sie wykrzywilam, a but zniszczyl :)

To emu :)
Ja mam takie tylko ze czarne i nie ma na wierzchu ortalionu tylko cos innego nie wiem co to jest :)ale podobne do zamszu:)Co cieplusne i wogole nie jest w nich zimno:)Wszyscy mowia ze noga sie w nich wykrzywia ale to juz zalezy od tego jak ktos chodzi ja zaryzykowalam i kupilam i nic mi sie nie wykrzywia tylko o jeszcze zalezy od firmy jezeli firma jest ok to i ta wkladka sztywna ktora jest z tylu buta nie pozwoli na to zeby stopa sie wykrzywilam, a but zniszczyl :)
no własnie - j chce kupic te nie z ortialony ale czy przezyja śniegi ?

Moje przeżyły i sa w dobrym stanie jestem z nich bardzo zadowolona a kolezanka mi tak mowila ze to g.... nie buty :)A moje maja sie calkiem niezle:)Sa specjalne preparaty do psikania na ten niby zamsz dzieki nim sie nie zaginaja ani nie przecieraja:)

Właśnie przyszły mi leginsy z allegro :)Za 7 zł :)Myślałam ze bedą wogole nie do użytku a okazały sie super o niebo lepsze jak zwykłe wkoncu mnie nic nie cisnie :)

Moje przeżyły i sa w dobrym stanie jestem z nich bardzo zadowolona a kolezanka mi tak mowila ze to g.... nie buty :)A moje maja sie calkiem niezle:)Sa specjalne preparaty do psikania na ten niby zamsz dzieki nim sie nie zaginaja ani nie przecieraja:)
hh dziekuje to sobie kupie teraz w lidlu maja byc, mam taki preparat na zamsz zeby sie nie brudzil i nie przeciekał ...j chce tylko n zime haha bo potem to chyba w nich chodizc nie bede ?! ale w kazdym razie mowisz ze w zime chodzilas w tych butach i bylo cieplo ? to super;]

reklama
Do góry