reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Ja chodzę we wszystkim. Tuniki, jeansy, krótkie spódnicę, topy, tuniki, bluzy więc teoretycznie problem znika ale to się tylko tak wydaję
Czasami mi się wydaję,że ludzie mający mocno określony styl mają jednak łatwiej

edit: zamówiłam sobie te leginsy co Tunia i do tego jeszcze te ocieplane, mam nadzieję,że będę zadowolona i że będzie mi się z nich mieścił brzuszek przez całą ciąże, bo wg wymiarów to wcale one takie duże się nie wydają

Ostatnia edycja:
reklama
Mata ja też nie chodzę w geterkach i tuniczkach , i byłoby ciężko mi to zmienić .
Ale myślę że sobie poradzę , dokupię ciążówki a z górą nie będzie problemów bo zawsze można pożyczyć bluzę męża :-D .

Ja póki co chodzę w ciązowych spodniach, w przedciążowych bluzkach (zawsze ciut dłuższe kupowałam, bo standardowe przy moim biuscie to sie w okolicach pępka kończyły :sorry:), oprócz tego mam kilka bluzek ciążowych z dłużym przodem i marszczeniem pod biustem... zima bez problemu, bo sweter, spodnie i do przodu.
Od M raczej nic nie pożyczę, bo on w koszulach ciągle śmiga (taka praca) więc bluz czy swetrów ma jak na lekarstwo :sorry: no i w planach jakiś wypad na szperanko w przyszłym tygodniu - może uda się coś ciążowego upolować ;-)

ja uwielbiam tunki itp. uwielbiam chodzic w leginsach, jeginsach i takich rzeczach :))

dzis pierwszy zakup zwiazany z ciaza :tak:
zamowilam sobie staniki , bo moje to juz sporo za male sie zrobily :no:
ciekawe kiedy przyjda :)

Ja mam głupie pytanie - normalne legginsy nie dają rady? W sensie, żeby je nosić pod brzuchem? To jest niewygodne, niewykonalne czy jeszcze jakoś na nie?
Ja dżinsy mam już ciążowe, ale dresy (czy raczej "spodnie do jogi":-D) noszę bez problemu normalne i raczej nie sądzę, żebym musiała inwestować w jakieś ciążowe, ale może się mylę.

Tricia moim zdaniem zależy od brzuszka . Teraz masz jeszcze malutki a spodnie dresowe są rozciągliwe , ale jak brzuszek urośnie to może Ci być nie wygodnie ... Ja rozcinałam spodnie od piżamy bo mnie uwierały :tak:

BEZSZWOWE LEGGINSY GETRY!!!!! CIĄŻOWE (1793653767) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

MATERIAŁ
90 % lycra
10 % spandex
Rozmiar uniwersalny
OBWÓD W PASIE OD 60 CM DO 115 CM
OBWÓD BIODER OD 68 DO 125 CM
DŁ.CAŁKOWITA 86 CM
DŁ.NOGAWKI OD WEWNĄTRZ 61 CM

OCIEPLANE MEGA GRUBE 2600 DEN SPODNIE LEGGINSY (1814573099) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

MATERIAŁ
90 % lycra
10 % spandex

Rozmiar uniwersalny
OBWÓD W PASIE OD 60 CM DO 115 CM
OBWÓD BIODER OD 68 DO 125 CM
DŁ.CAŁKOWITA 86 CM
DŁ.NOGAWKI OD WEWNĄTRZ 61 CM

czy to nie s te same bo w sumie sklad ten sam rozni sie cena wlsciwie tylko -czy tylko j zuwayzlam

m juz ktors leginsy jedne z tych z linkow jakie one sa ?

ja zwykłe dresy nosiłam do końca, pod brzuchem i tyle a miałam ogromny brzuch.......
ale jeansy i legginsy miałam ciążowe, kupiłam sobie po 2 pary i przepękałam te pare mc... a teraz byłam odebrać moje ubrania ciążowe od kumpeli i ta mi dała sporo swoich, więc mam nadzieję że pare bluzek kupię i będzie ok:)

reklama
Do góry