reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Ja chce Ci powiedziec ze ja niestety w tej swojej miescinie nie posiadam takich rarytasow jak Tesco:-Dnajblizsze mam w Lublinie 80 km:-D:-D:-D

reklama
Dzięki Dziewczyny za takie szybkie odpowiedzi. Przy Natalii na te pierwsze tygodnie to ja właśnie głównie śpioszki plus bodziaki z długim rękawem zakładałam. A teraz kupiłam sporo pajacyków - coś mi się odmieniło.

a ja otoczona marketami...doslownie... do kazdego 5-10 min spacerkiem..Tesco, Auchan, Inter, Brico, Biedronka, Jysk, Leroy...pepco nie pepco itd... ;o w samym srodku tego zamieszania mieszkam:p a co niedziele niedaleko na ogromnym placu/parkingu jest giełda. hahahaah;p
z rana slysze jak Pan przez megafon gada o okazjach:D - nie ma to jak relaksik w niedzielny poranek.
------
śpioszki też mam zamiar uzywac, bo udalo mi sie kilka dorwac:p

Ja chce Ci powiedziec ze ja niestety w tej swojej miescinie nie posiadam takich rarytasow jak Tesco:-Dnajblizsze mam w Lublinie 80 km:-D:-D:-D
u mnie podobnie, najbliższe tesco w Kielcach - 50 km
ale dotarłam do pepco, zakupiłam kilkanaście sztuk tetry, kilka flanel, czapunię i sweterek na wyjście ze szpitala i oczywiście kilka pajaców, odkryłam że prawie nie mam śpiochów, a pół śpiochy tylko 1 szt

Perelandra nic sie nie martw ja ani jednej pary spiochow nie mam:-)dlatego stawiam na pajace i body pol spiochow mam moze 4,5 par

Perelandra a zdradź ile kosztują tetrowe pieluchy w pepco jak mają lepsza cene niz w naszym dzieciecym sklepie to teściową wysle na zakupy i mi przywiezie.

zwykłe białe pieluchy 2,49 zł a kolorowe 3,99 zł, flanela 4,99 zł

Manta u nas nie ma zadnych hurtowni tego typu, są jeszcze 3 sklepy z artykułami dla dzieci ale w każdym jest drożej i textil market w którym ceny są takie jak w pepco

reklama
Do góry