reklama
MantaZG
Fanka BB :)
a ja otoczona marketami...doslownie... do kazdego 5-10 min spacerkiem..Tesco, Auchan, Inter, Brico, Biedronka, Jysk, Leroy...pepco nie pepco itd... ;o w samym srodku tego zamieszania mieszkam a co niedziele niedaleko na ogromnym placu/parkingu jest giełda. hahahaah;p
z rana slysze jak Pan przez megafon gada o okazjach - nie ma to jak relaksik w niedzielny poranek.
------
śpioszki też mam zamiar uzywac, bo udalo mi sie kilka dorwac
z rana slysze jak Pan przez megafon gada o okazjach - nie ma to jak relaksik w niedzielny poranek.
------
śpioszki też mam zamiar uzywac, bo udalo mi sie kilka dorwac
Perelandra
u mnie podobnie, najbliższe tesco w Kielcach - 50 kmJa chce Ci powiedziec ze ja niestety w tej swojej miescinie nie posiadam takich rarytasow jak Tesconajblizsze mam w Lublinie 80 km
ale dotarłam do pepco, zakupiłam kilkanaście sztuk tetry, kilka flanel, czapunię i sweterek na wyjście ze szpitala i oczywiście kilka pajaców, odkryłam że prawie nie mam śpiochów, a pół śpiochy tylko 1 szt
Perelandra
mam body, kaftaniki i pajace, to może wystarczy na początek
jopal
Perelandra a zdradź ile kosztują tetrowe pieluchy w pepco jak mają lepsza cene niz w naszym dzieciecym sklepie to teściową wysle na zakupy i mi przywiezie.
Perelandra
Perelandra a zdradź ile kosztują tetrowe pieluchy w pepco jak mają lepsza cene niz w naszym dzieciecym sklepie to teściową wysle na zakupy i mi przywiezie.
zwykłe białe pieluchy 2,49 zł a kolorowe 3,99 zł, flanela 4,99 zł
Manta u nas nie ma zadnych hurtowni tego typu, są jeszcze 3 sklepy z artykułami dla dzieci ale w każdym jest drożej i textil market w którym ceny są takie jak w pepco
reklama
Podziel się: