reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Amandla -pstrokato jak ja Cię kręcę :D no jak dla mnie - takie tandetne (to był komplement, haha)... Ja "stara" tandeciara mogłabym mieć takie pstrokate "cosie" ...

no ale kocyków to już mam wystarczająco więc trzeba się opanowac na widok takich wariactw:p

reklama
A to dla mojego maluskiego Alexa jak sie tylko urodzi ;) wyprane, pachnące, wypracowane i zapanowała w woreczek aby mężu z wrażenia sie nie pogubil jak położna poprosi o ubranka ;)

widze, że szaleństwo zakupowe kwitnie:-D
mi przyszła w końcu koszula do karmienia i wystarczy jednak brać swój rozmiar sprzed ciązy w moim wypadku. kupiłam M i styka w L pływałabym żabką i miała biust na wierzchu.:-D

co do homepatycznych wspomagaczy laktacji. drogie panie ja uprzedzam, ze tylko dobrze dobrana homeopatia jest w stanie zadzialac. to co pomaga jednemu nie musi drugiemu. to tak z doswiadczenia pisze. najlepiej jak juz ktos chce sie wspomagac to wybrac sie do lekarza zajmującego się również homeopatią.

super zakupy - zakochalam sie w ogrodniczkach kubusiowych i we wszystkim ogolnie

Mata jak bylam na porodówce to tam sie ugotowałam tak bylo w pokojach goraca... ja w domu tez spie w tego rodzaju koszulach wiec jestem przyzwyczajona w razie czego mam 2 szlafroki jeden grubszy 2gi cienszy, mam tez jedna koszule z rekawkiem te to bardziej kupilam juz potem z mysla o pobycie w domu.

...........................................................................................................................

Ostatnia edycja:
Amandla jakie cudne kocyki - to bardziej nawet kołderki :tak:

Kindzia ale supernackie ciuszki - a ten pierwsze spodenki bomba :-) poszalałaś widzę ... super zakupy :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Mini zaraz oblukam Twoje zdobycze
tylko poszukam
bo dawno nie zagladałam na zakupowy
boś Ty tez pisałaś ze sie łowy wybierasz
ja byłam w sobote

Do góry