reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Mini to poczekam aż wkleisz i dzisiejsze
Atan a ta Twoje Amelka zdąży wszystko ubrać? powinnaś miec bliźniaki
Agusia ile kostiumow.. tygryski, myszki, misie...
Angel też tygryska pokochał. czad rampersik...
Amandla w oczach mi sie kreci od tych wzorow i kolorów...
............
Atan a ta Twoje Amelka zdąży wszystko ubrać? powinnaś miec bliźniaki
Agusia ile kostiumow.. tygryski, myszki, misie...
Angel też tygryska pokochał. czad rampersik...
Amandla w oczach mi sie kreci od tych wzorow i kolorów...
............
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
kochana jak ja to uznalam ze Amelki ciuszki jak raz wypiore to wiecej prac nie bede musiala ;-) wiec moze wszystko założy choc raz ;-) zobacze ile tego jest jak w koncu bedzie komoda w pokoju to wtedy bede miec podglad na ciuszki wiesz ja duzo nie kupilam maz tez nie az tak duzo jest na starsze dzieciaczki takie 6 miesieczne i roczne nawet wiec jak sie urodzi ciuszkow zadnych nie musze kupowac ;-) na strychu sa posegregowane rozmiarami od 56-96 w sumie chyba jesli sie nie myle ;-) wiadomo ze najpierw chyba tylko siatke 56,62,68 wypiore a reszta zostanie na strychu narazie czekam na urlop meza bo wszystko z pokoju znika i beda panele i potem stanie lozeczko i komoda i wtedy bede mogla zaczac wielkie pranie ;-)
miotlica
Fanka BB :)
Śliczne te Wasze ciuszki i super zakupy. A ja mam takie pytanie z innej beczki: kupiłam w Smyku śliczne pajacyki - czy pod pajacyk trzeba zakładać body czy na gołe ciało się je nosi? Mama trzylatki pyta - ale przy Młodej jakoś nie kupowałam w ogóle pajacyków. Jak ubieracie Maluchy na wyjście ze szpitala?
miotlica ja pod pajaca bede zakladac body z krotkim rekawkiem jakos nie wyobrazam sobie tego zeby pajaca na gole cialo zalozyc.
Nie mam ani jednej pary spiochow:-)wiec pajace i body to moje polaczenie.
A na wyjscie ze szpitala to wiadomo body pajac jakis grubszy i kombinezon.
Nie mam ani jednej pary spiochow:-)wiec pajace i body to moje polaczenie.
A na wyjscie ze szpitala to wiadomo body pajac jakis grubszy i kombinezon.
reklama
Podziel się: