reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Mini to poczekam aż wkleisz i dzisiejsze:)

Atan a ta Twoje Amelka zdąży wszystko ubrać? powinnaś miec bliźniaki:)

Agusia ile kostiumow.. tygryski, myszki, misie...
Angel też tygryska pokochał. czad rampersik...

Amandla w oczach mi sie kreci od tych wzorow i kolorów...

............

a ja dziś kupiłam płyn do prania z Auchana ... Ślicznie pachnie i jest testowany dermatologicznie . A d tego tani jak barszcz :-D

kochana jak ja to uznalam ze Amelki ciuszki jak raz wypiore to wiecej prac nie bede musiala ;-) wiec moze wszystko założy choc raz ;-) zobacze ile tego jest jak w koncu bedzie komoda w pokoju to wtedy bede miec podglad na ciuszki wiesz ja duzo nie kupilam maz tez nie az tak duzo jest na starsze dzieciaczki takie 6 miesieczne i roczne nawet wiec jak sie urodzi ciuszkow zadnych nie musze kupowac ;-) na strychu sa posegregowane rozmiarami od 56-96 w sumie chyba jesli sie nie myle ;-) wiadomo ze najpierw chyba tylko siatke 56,62,68 wypiore a reszta zostanie na strychu narazie czekam na urlop meza bo wszystko z pokoju znika i beda panele i potem stanie lozeczko i komoda i wtedy bede mogla zaczac wielkie pranie ;-)

Śliczne te Wasze ciuszki i super zakupy. A ja mam takie pytanie z innej beczki: kupiłam w Smyku śliczne pajacyki - czy pod pajacyk trzeba zakładać body czy na gołe ciało się je nosi? Mama trzylatki pyta - ale przy Młodej jakoś nie kupowałam w ogóle pajacyków. Jak ubieracie Maluchy na wyjście ze szpitala?

ja zakładałam pajacyk na body . Pajacyk ma napki na całej długości i mogą być trochę za zimne i nieprzyjemne żeby zakładać na gołe ciałko

miotlica ja pod pajaca bede zakladac body z krotkim rekawkiem jakos nie wyobrazam sobie tego zeby pajaca na gole cialo zalozyc.
Nie mam ani jednej pary spiochow:-)wiec pajace i body to moje polaczenie.
A na wyjscie ze szpitala to wiadomo body pajac jakis grubszy i kombinezon.

tak jest. i u nas body (przez glowke zakladane)... a na to pajac..
chyba, ze na leb dostane w szpitalu i zaczne kombinowac;p

reklama
roznie bywa tunia. :p

aaa. nie wiem jak u was w tesco... ale u mnie promocja na Lactacyd...dwa opakowania emulsji po 200ml kazde za 14 ...czy 15 zł.

Do góry