reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

ja też pilam Hipp natal, do tego duuużo kawy zbożowej z mlekiem (ale takiej zbożówki, która zawiera słód jęczmienny! bo to on "nakręca" interes;) ) i do tego Karmi :tak: Po karmi to dopiero była jazda:szok: musiałam tetrę przy piersiach trzymać bo leciało ciurkiem ;)

A na chwile zwątpienia i słabości polecam homeopatyk
Ricinus communis 5CH
ricinus communis 5 CH - Karmienie piersią - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

reklama
Dziewczyny zakupki boskie !
No to ja tez sie pochwałę najswiezszymi zdobyczami- a co! ;-)

Już tak bym chciała ubierać maluszka, tulic, karmić ... Oj instynkt zaś sie zalaczyl

Padam na nos już a to dopiero ranek ;( nie mogę spać , zasypiam o 3 , buxze sie jak mały fikolki uskutecznia ... Ehhh

generalnie ja przy karmieniu miałam chwile zwątpienia (szczególnie jak laktacja się normowała i cycki nie były non stop pełne) - wtedy dla pocieszenia goniłam mojego męża do sklepu po Karmi :-Di mogliby mi zrobić zdjęcie jak "ANTY Matki" - w jednej ręce dziecko przy cycku, w drugiej karmi pice z gwinta z butelki:szok::-D

Agusia zakupy przecudne , zwłaszcza te pajacyki :-)

Ivi
ja słyszałam że karmi dobrze robi , ale gazowanego się nie powinno pić :rolleyes2: Więc raz kupiłam wygazowałam i wylałam bo paskudne to było :evil:
A ja chyba sobie kupię herbatkę babydrema , taką w torebkach do zaparzania . Miałam wrażenie że po tych granulowanych Borysa brzuszek bolał :sorry:

Mini - a czemu gazowanego nie wolno?:) pierwsze słyszę :-) przecież bąbelki do mleka nie wejdą;-)

pokaż zakupy dzisiejsze!! :-)

reklama
Ivi nie wiem czemu , ale tak mnie mówili a nie pytałam :-D też mi się to trochę naciągane wydaje ... Może chodziło o gazowane napoje typu pepsi ,czy mirinda bo to słodka sztuczność

Do góry