reklama
mi włąsnie listonosz przyniósł moje allegrowe zakupy czyli 2 koszule nocne i powiem Wam, że ubralam sie w nie aby zobaczyć czy faktycznie dobrze zrobilam kupujac normalne a nie ciązowe i tak jak pisalam kupiłam sobie na ramiączka sa boskie - jestem mega zadowolona!! jedna to nawet jak sukienka wyglada na lato szkoda w tym spać
przeszły tez Kaceprkowe skarpeteczki takie malusie słodkości i dresik który zamówiłam tez bardzo OK.
A dzis po tych rozmowach o kosmetykach zamówiłam już Oilatum 2x 500 ml + oliwka hipp w różowym opakowaniu i bepanthen na brodoawki dla siebie.
przeszły tez Kaceprkowe skarpeteczki takie malusie słodkości i dresik który zamówiłam tez bardzo OK.
A dzis po tych rozmowach o kosmetykach zamówiłam już Oilatum 2x 500 ml + oliwka hipp w różowym opakowaniu i bepanthen na brodoawki dla siebie.
Jola1205
Fanka BB :)
Bepanthen- mi uratował życie w sensie doprowadził sutki do stanu używalności
Jola no własnie dziewczyny chwaliły tu dlatego zamówiłam wlaśnie to, a nauczona doświadczeniem koleżanki która nie zdążyła kupić dla siebie maści i cierpiala potem w szpitalu bo sutki były bardzo podrażnione i zanim mąż zdązył jej kupić w aptece maść to ona już plakała z bólu...
Jola1205
Fanka BB :)
K&M jak czytam Twój post to tak jakbym ja była tą koleżanką
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
maść! jest tłustsza
wg ulotki:
wg ulotki:
"Wskazania
Oparzenia skóry, w tym oparzenia słoneczne, uszkodzenia i otarcia naskórka, podrażnienie sutków podczas karmienia. Szczególnie przydatny w praktyce neonatologicznej i pediatrycznej. Lotion zaleca się stosować w przypadkach nadmiernej suchości skóry, krem - w stanach zapalnych i podrażnieniach skóry o umiarkowanym nasileniu, natomiast maść - do pielęgnacji skóry niemowląt i sutek karmiących matek."
aha - nigdy nie slyszałam żeby trzeba go było zmywać przed karmieniem ja tylko przed przystawieniem młodego pieluszką tetrową z grubsza ścierałam żeby mi dziecko maści nie zlizywało Ale nigdy nie zmywałam wodą i mydłem
Oparzenia skóry, w tym oparzenia słoneczne, uszkodzenia i otarcia naskórka, podrażnienie sutków podczas karmienia. Szczególnie przydatny w praktyce neonatologicznej i pediatrycznej. Lotion zaleca się stosować w przypadkach nadmiernej suchości skóry, krem - w stanach zapalnych i podrażnieniach skóry o umiarkowanym nasileniu, natomiast maść - do pielęgnacji skóry niemowląt i sutek karmiących matek."
aha - nigdy nie slyszałam żeby trzeba go było zmywać przed karmieniem ja tylko przed przystawieniem młodego pieluszką tetrową z grubsza ścierałam żeby mi dziecko maści nie zlizywało Ale nigdy nie zmywałam wodą i mydłem
Podziel się: