reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
No to ja jestem w czarnej d....:-D
Dla siebie do szpitala mam tylko jedna koszule:-Da tak poza tym to jeszcze musze kupic kosmetyki dla Kuby:-)

a ja mam juz nawet moskitiere i "płaszcz" przeciwdeszczowy dla wózeczka. hahaha

koszuliny mam dwie. trzecią "zakoszę" szpitalną co by swojej nie ubabrać:p

ja dziś dorwałam w auchan klapki do szpitala i szlafrok za 35zł!! (dużo fajniejszy niż te, które widziałam dziś w pepco wg mnie:) ). Do tego kupiłam "zestaw" do szpitala (mydelniczka i te sprawy)
do tego dorwałam bodziaka na dł rekaw dla młodej za 6zł ;) (rozpinany po całości, tak jak lubię:-) ). Oprócz tego smoczek uspokajający, butelkę i smoczki "1" (na wszelki wypadek, na dopajanie albo .. do zdjęć brzuszkowych:-D bo i tak planuję wyłącznie cyca;) ).
No i dorwaliśmy chusteczki pampers sensitive w bardzo dobrej cenie!! 4+2 za 29.99zł (gdzie normalnie jedna paczuszka kosztuje ok 9zł). Także jeśli któraś dla starszaków potrzebuje to polecam skoczyć do auchan'a :)

swoją drogą często ostatnio widzę , że "Pampers" ma ładne promocje :D
dawno nie byłam w auchanie... chyba się rpzejdę niedługo kuknąć co tam mają:p

Ja się przyznaję nie mam jeszcze klapek pod prysznic poza tym mam wsio :-D szlafroczek, koszulinka i kapciochy różowe jak na princesskę oddziału przystało :-):-):-):-D

Auchan hmmmmm u nas oczywiście taki sklep nie istnieje :wściekła/y:

dzięki dziewczyny :zawstydzona/y:

Agusia ale cudeńka na drutach robisz! Ja to nigdy nie dojde do takiej wprawy - wolę szydełko ;-)

Ivi kurcze a u mnie nigdzie blisko nie ma Auchan :dry:

Ja pomalutku będe własnie wiekszośc pierdółek kupować, co by potem z głowy było (bo o ile pampersy czy chusteczki to M spokojnie kupi w razie czego, ale nie wyobrażam sobie, żeby go puścic z cała lista na samodzielne zakupy :cool2:). Musze allegro przejrzeć, bo kilka zamówień będzie... tylko już nie za bardzo długo moge przy kompie siedzieć...

Mata, agusia chylę czoła za talent i cierpliwość, której mi w porywach na haft krzyżykowy starczało. Piękne rzeczy, piękne rzeczy i jeszcze raz piękne rzeczy :tak::tak::tak:

o jeżu kolczasty! 12 stycznia trzeba lecieć do Lidla :D jest poducha dla ciężarówek (na styl słynnych ciązowych rogali), która pozniej moze sluzyc za poduche dla 2 osob! za 45 zł:D trzeba lecieć. moze sie w koncu wyspie i przestane upychać Jaśki między nogi (jakkolwiek to brzmi:D)

reklama
Do góry