reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
ja też wstrzymana z laktatorem i leżaczkiem do czasu narodzin:D wtedy się zobaczy czy moje "dziewczyny" w ogóle produkcja nabiału mają zamiar się zająć czy bedą zwolnione i zatrudnię panią Butlę. ;p

ano racje masz manta jak tak samo myślę, w razie potrzeby zawsze laktator można kupić, a może też nigdy się nie przydać, a leżaczek mam zamiar tak po 3 miesiącu nabyć jak już dziecko będzie bardziej mobilne;)

ja laktator zostawiam M do kupienia w razie jakby był potrzebny - sporo kosztuje :-):-):-) a M się szczypał nie będzie jak przyjdzie co do czego :-D:-D:-D leżaczek zaś zostawiam Cioci do kupienia :-D:-D:-D jeszcze tylko wujkowi coś muszę poszukać :-):-):-)

inamorate nie ma i dobrze

zakupy trzeba "mądrze" rozdzielic po rodzince,
co by nie było "dubelkow" albo czegos co nam sie przyda zabrakło ..
wiadomo jak to z finansami teraz jest....
a wiadomo ze każdy cos tam kupi przy odwiedzinach czy na chrzest..
a u nas na chrzest własnie chrzestni .. tak jakoś jest ogólnie przyjete.. ze jak do 3 miesiaca sie chrzci maluszka to kupia lezaczek-bujaczek ja około poł roczku to sie krzesełko-karmidełko dostaje...
kasy nie praktykuje sie raczej
orpcz tego wiadomo ze jakis medalik, ksiazeczke cos duchowego

reklama
Mamicurinia słyszałam ze ten model elektronicznej niani jest dobry i czuły na dźwięki. Ja zdecydowałam sie nianie z kamerka motorola

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B002KUTZQ8

Mam nadzieje ze sie sprawdzi ;)
Co do laktatorow to polecam Tommiee tippiee

Co myślicie o matach monitorukacym oddychanie malucha? Chodzi mi o te chroniące przed śmiercią lożeczkowa

Do góry