reklama
ja laktator zostawiam M do kupienia w razie jakby był potrzebny - sporo kosztuje :-):-):-) a M się szczypał nie będzie jak przyjdzie co do czego leżaczek zaś zostawiam Cioci do kupienia jeszcze tylko wujkowi coś muszę poszukać :-):-):-)
Ewstra
Fanka BB :)
my tak samo lezaczek, mata jak dziecko sie urodzi , co do laktatora tez sie wstrzymam znajoma ma i ew pożyczy a jak cos to zawsze mozna kupic.
cytrusowa85
inamorate nie ma i dobrze
zakupy trzeba "mądrze" rozdzielic po rodzince,
co by nie było "dubelkow" albo czegos co nam sie przyda zabrakło ..
wiadomo jak to z finansami teraz jest....
a wiadomo ze każdy cos tam kupi przy odwiedzinach czy na chrzest..
a u nas na chrzest własnie chrzestni .. tak jakoś jest ogólnie przyjete.. ze jak do 3 miesiaca sie chrzci maluszka to kupia lezaczek-bujaczek ja około poł roczku to sie krzesełko-karmidełko dostaje...
kasy nie praktykuje sie raczej
orpcz tego wiadomo ze jakis medalik, ksiazeczke cos duchowego
zakupy trzeba "mądrze" rozdzielic po rodzince,
co by nie było "dubelkow" albo czegos co nam sie przyda zabrakło ..
wiadomo jak to z finansami teraz jest....
a wiadomo ze każdy cos tam kupi przy odwiedzinach czy na chrzest..
a u nas na chrzest własnie chrzestni .. tak jakoś jest ogólnie przyjete.. ze jak do 3 miesiaca sie chrzci maluszka to kupia lezaczek-bujaczek ja około poł roczku to sie krzesełko-karmidełko dostaje...
kasy nie praktykuje sie raczej
orpcz tego wiadomo ze jakis medalik, ksiazeczke cos duchowego
reklama
Kemisiak
Mamicurinia słyszałam ze ten model elektronicznej niani jest dobry i czuły na dźwięki. Ja zdecydowałam sie nianie z kamerka motorola
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B002KUTZQ8
Mam nadzieje ze sie sprawdzi
Co do laktatorow to polecam Tommiee tippiee
Co myślicie o matach monitorukacym oddychanie malucha? Chodzi mi o te chroniące przed śmiercią lożeczkowa
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B002KUTZQ8
Mam nadzieje ze sie sprawdzi
Co do laktatorow to polecam Tommiee tippiee
Co myślicie o matach monitorukacym oddychanie malucha? Chodzi mi o te chroniące przed śmiercią lożeczkowa
Podziel się: