reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
ja też wstrzymana z laktatorem i leżaczkiem do czasu narodzin:D wtedy się zobaczy czy moje "dziewczyny" w ogóle produkcja nabiału mają zamiar się zająć czy bedą zwolnione i zatrudnię panią Butlę. ;p

ano racje masz manta jak tak samo myślę, w razie potrzeby zawsze laktator można kupić, a może też nigdy się nie przydać, a leżaczek mam zamiar tak po 3 miesiącu nabyć jak już dziecko będzie bardziej mobilne;)

ja laktator zostawiam M do kupienia w razie jakby był potrzebny - sporo kosztuje :-):-):-) a M się szczypał nie będzie jak przyjdzie co do czego :-D:-D:-D leżaczek zaś zostawiam Cioci do kupienia :-D:-D:-D jeszcze tylko wujkowi coś muszę poszukać :-):-):-)

inamorate nie ma i dobrze

zakupy trzeba "mądrze" rozdzielic po rodzince,
co by nie było "dubelkow" albo czegos co nam sie przyda zabrakło ..
wiadomo jak to z finansami teraz jest....
a wiadomo ze każdy cos tam kupi przy odwiedzinach czy na chrzest..
a u nas na chrzest własnie chrzestni .. tak jakoś jest ogólnie przyjete.. ze jak do 3 miesiaca sie chrzci maluszka to kupia lezaczek-bujaczek ja około poł roczku to sie krzesełko-karmidełko dostaje...
kasy nie praktykuje sie raczej
orpcz tego wiadomo ze jakis medalik, ksiazeczke cos duchowego

reklama
Mamicurinia słyszałam ze ten model elektronicznej niani jest dobry i czuły na dźwięki. Ja zdecydowałam sie nianie z kamerka motorola

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B002KUTZQ8

Mam nadzieje ze sie sprawdzi ;)
Co do laktatorow to polecam Tommiee tippiee

Co myślicie o matach monitorukacym oddychanie malucha? Chodzi mi o te chroniące przed śmiercią lożeczkowa

Do góry