reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Perelandra ja też lubiłam te ciuszki z primarka - niby jakość taka se ale biorąc pod uwagę jak dziecko szybko rośnie to warto :tak: Tylko weź pod uwagę że 0-3m to rozmiar 62 a nie 56 ...

Szukająca podgrzewacz moim zdaniem nie przydatny . Choć nie miałam więc moja opinia może nie być wiarygodna :-) Po pierwsze jak karmisz piersią to Ci nie trzeba , a nawet jak karmisz butelką ( a ja karmiłam ) to i tak mleczko zawsze musisz przygotować na świeżo .
Moim zdaniem czajnik elektryczny spoko daje radę z szybkością :tak:. Zawsze można też w termosie przygotować na noc żeby było szybciej ...

Mauusia
super zakupy ...

A ja dziś złożyłam zamówienie znajomej farmaceutki :-) do pępuszka zdecydowałam się na ten ocentisept - potem się przyda nawet do otarć czy zadrapań , i na krem maltan

reklama
Kurcze ja laktatora nie kupuję, bo jakoś nie wiem czy będzie potrzebny w razie Wu ktoś poleci i kupi. Wy tu o takich wielkich rozmiarach a ja na C się zatrzymałam więc mi o niecały rozmiar urosły, oj coś czuję, że cięzko będzie u mnie z tym pokarmem :wściekła/y:

inamorate mnie tak M latał za laktatorem jak byłam w szpitalu ... przepłacił więc teraz wolałam sobie wcześniej kupić ...
A cycami się nie przejmuj . Mnie ostatnio też tak straszliwie nie urosły a pokarmu miałam tyle że hej ... Zresztą teraz nie rosną od mleka tylko od tłuszczu :-D

Mini też kupiłam octanisept już jakiś czas temu, choć wczoraj pani położna w szkole powiedziała, że teraz jest nowy trend i nic do pępka się nie używa, tylko pielęgnacja "na sucho"

Kurcze ja laktatora nie kupuję, bo jakoś nie wiem czy będzie potrzebny w razie Wu ktoś poleci i kupi. Wy tu o takich wielkich rozmiarach a ja na C się zatrzymałam więc mi o niecały rozmiar urosły, oj coś czuję, że cięzko będzie u mnie z tym pokarmem :wściekła/y:

Ilość pokarmu nie zależy od wielkości piersi;-). Mleko nie jest przecież produkowane w tkance tłuszczowej, a to od niej zależy rozmiar biustu. A karmić piersią to i facet może jak się bardzo uprze.

reklama
Maruusia rożek śliczny, też chcę kupić
przewijak kupię w zestawie z łóżeczkiem i materacem na allegro, bo z takimi zakupami nawet mój chłop nie powinien mieć problemu jak mu dodam do obserwowanych :-) ŁOŻECZKO tymon SZUFLADA + MATERAC + PRZEWIJAK ! (2027114811) - Aukcje internetowe Allegro
Szukająca ja też uważam, że podgrzewacz to zbędna rzecz

laktator kupiłam już, bo za dużo się napatrzyłam na dziewczyny w moim otoczeniu, które nie miały od samego początku i cierpiały z powodu zapalenia piersi

Do góry