reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Dziękuje pięknie za odpowiedzi, muszę właśnie dokupić sobie śpiochów bo nie mam nic. W niedziele jadę po pudło rzeczy od kuzynki :), więc zobaczymy co tam odziedziczę

reklama
a ja dziś "upolowałam" na allegro spodnie ciążowe dla siebie.. 3 pary za 20zł!! raczej będą typowo "domowe", ale o takie też mi chodziło :) Czy będę zadowolona dowiem się jak przyjdą, wtedy fotki wkleję ;)

Karuzela, mata i inne "zabawkowe" akcesoria serio zostawcie dla rodziny:) najwyżej przygotujcie im listę co dokładnie byście chcieli (nawet z nazwą firmy). U nas chrzestny na chrzest kupił młodemu matę Fisher Price, co w praktyce wyglądało tak że dał nam kasę a myśmy ją zamówili z allegro ;)czyli była dokładnie taka jak sobie upatrzyliśmy:-D

wiecie co do maty edukacyjnej - Jagoda dostała na chrzciny, wszyscy pytali co kupić i tak sporo nam goście pomogli, bo pokupili gadżety czyli powiedzieliśmy o takich rzeczach jak mata edu., krzesełko do karmienia, niania el., leżaczek-bujaczek, pieluchy, dostała też łańcuszek i kolczyki złote<łańcuszka nie nosi jeszcze z wiadomych przyczyn a kolczyki mimo wsio przebiłam jej jak miała 11mc i nadal nosi te od kosmetyczki, te złote jeszcze troszkę poczekają..> i jeszcze kilka drobiazgów...

A ja zakupiłam wczoraj 2 koszule do karmienia i dałam w sklepie 15.90 za sztukę i do tego szlafrok z koszulką za 22 zł a koszule takie Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia S = M (1968317350) - Aukcje internetowe Allegro
takie chyba w sam raz jednorazowe co?

Polecam kupić wiaderko do kąpieli Tummy-Tub. Jest bardzo praktyczne, a zarazem polecane przed pediatrów.
ja raczej jestem zwolennikiem tradycyjnych srodkow kapieli:-)

Polecam kupić wiaderko do kąpieli Tummy-Tub. Jest bardzo praktyczne, a zarazem polecane przed pediatrów.

Połowa postów w tym tonie...
Też dziękuję za taki wynalazek - należę do tej sceptycznej części społeczeństwa ;-) - a jak bym już chciała, to nie tyle zdecydowałabym się na zakup podróbki, ile zainwestowała w zwykłe wiaderko lub miskę jak Mini :-D
(jeden z postów Tummy-Tub: Tu znajdziecie listę sklepów, w których można kupić oryginalne wiaderko do kąpieli. Unikajcie podróbek :)

reklama
użytkownik Tummy Tub został już zgłoszony do adminów ;) spokojnie wydaje mi się że można "zlekceważyć" tą pseudo reklamę

Do góry