reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Ostatnia edycja:
Która miała ten kocyk żółciutki ? Słodki jest po prostu :)

Co do karuzel, mat etc nie kupuję, czekam aż goście przyniosą :-D

Dziś przyszły mi spodnie ciążowe jeansy
Musiałam sobie zamówić, bo fajowo chodzi mi się w tych z gumką ( choć spokojnie mieszczę się w stare) i jeansowych rurek potrzebowałam
A płacił mój kochany jako przedświąteczny prezent gwiazdkowy:-)

do mnie dziś laktator aventa dotarł oprócz tego grube rajtki ciążowe, myjki frotkowe i zestaw do paznokci dla Dzidziusia, chyba na razie przystopuję z zakupami... kolejne dopiero w styczniu
trzeba dać możliwość wykazania się ciociom i wujkom, poza tym dostanę trochę rzeczy więc nie ma co szaleć :-p

Tunia - super bryka ;) i łóżeczko. a widok zadowolonego przyszłego tatusia - bezcenne :-)

trzymam kciuki za Lenkę ;) a może już znasz płeć?????

Wróciłam dziś z 2 reklamówami ciuszków od znajomej. niektore tak słodkie że sie przyglądam bez końca. dużo kombinezonków, kurteczek i bucików przeróżnych. dostałam tez matę edukacyjną z króliczkiem i marchewkami :-)

reklama
mi szwagierka podesłała sprzedawce, nie wiem czy cenowo jest atrakcyjny w porównaniu z innymi na allegro, ale ciuszki ma ładne i w zestawach. ciuchy angielskie bo z primarka, early day.Większość rzeczy jest na strsze dzieciaczki, ale są bodziaki, śpiochy, skarpetki i śpiworki Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ja generalnie polecam te ciuchy Early Das są na prawdę fajne :-) i kolor się nie spiera... ja już mam dwa zestawy bodów zakupione :-) tylko że ja jestem tu na miejscu :-) i kupuję trochę taniej :-)

Do góry