reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

To zależy też od tego czy do szpitala musisz mieć ciuszki bo jak tak to często każą kaftaniki mieć.A lepiej kupić62 rozmiar starczy na trochę dłużej i więcej.Ja kupowałam dla mojego smyka taki zestaw do wyjścia ze szpitala komplecik tzw wyprawka.Teraz już mam z 20 sztuk body i wydaje mi się ze starczy.Zawsze jak coś możesz zamówić sobie przez neta jak maluszek już będzie:-)A ciężko mi z ciuszkami bo miałam dużo od cioci dla Kacpra i wiem ze z 3 torby były.A teraz sama muszę kupić i już kombinuje co maluszkowi zakładać będę i co potrzeba.I znalazłam w sklepie za 48 zł taki zestaw do wózka i zamierzam kupić.

reklama
My pod choinkę zamowilismy rozek i kojec:-). Jutro dojdzie:tak:
03b03b4e78508a7ec2c2982150be1b68_320x320_noncropped_2327124861_thumb.jpgcbf5b25ba80c4540b96969f92ca9accf_320x320_noncropped_2724234917_thumb.jpg

reklama
4lata temu uzywałam laktator reczny firmy avent teraz sama nie wiem jaki kupic? Butelek tez tej firmy uzywalam ale od tego czasu pewnie sa juz jakies lepsze? I gdzie znalazlyscie body rozpinane na calej dlugosci bo szukam szukam i nie moge znalezc wszystko przez glowe a czytajac Wasze possty doszlam do wniosku ze takie jak radzicie beda lepsze.:-)

Do góry