reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Mamicurina ale jaja z tym koniem:) normalnie nosze soczewki i zawsze widzalam konia! Od 2dni mam okulary i juz nie widze konia:(

Bartek urodzil sie 56 i 90% ubranek na 56 bylo za malych ale ja tez nie mam nic na 62- ale w smyku mega wyprzedaze. Tylko ja mam zupelnie inny dylemat- jaka pogoda bedzie w marcu i kwietniu:) czy kupowac mega cieple czy cienkie ciuchy.

Dziewczyny wczoraj przeglądałam wątek marcówek 2011 i mają tam wątek odnośnie zakupów co warto kupić a co nie poczytajcie:-)Było o wkładkach bella że nie polecają jak pamiętam ale poczytajcie warto:-)

(zakupki dla mamuni nie dla dzidzi :) musiałam coś pozamawiać żeby było już na świeta i nowy rok :)))
Tunika Bluzka KIMONO nietoperz CIĄŻOWA jesień UNI (1944394487) - Aukcje internetowe Allegro kolor musztardowy :)
SWETER ROZPINANY CARDIGAN DŁUGI - 40-42 - NOWY (1948344630) - Aukcje internetowe Allegro
HIT *ZIMA* GRUBE* Eleganckie RURKI*CYGARETKI* L/40 (1942934712) - Aukcje internetowe Allegro)

Niektóre z was może pamiętają jak ostatnio kupowałam takie oto ciuchy i wrzucałam linki i miałam dać znać Tricia odnośnie tych spodni rurki/ cygaretki, więc tak osobiście nie polecam (zwróciłam je jak tylko przyszły :), materiał strasznie sztuczny i na pupie brzydko strasznie leżały i w kolanach były strasznie szerokie :/
z bluzki tuniki jestem starsznie zawodolona, kolor musztardowy identyczny jak na zdjęciach, materiał cieplejsza dzianina, super bluzeczka leży na ciele, zamówiłam sobie ponownie jeszcze dwie sztuki, więc osobiscie polecam a na sweterek jeszcze czekam :)))
koszule nocne/ do karmienia co kiedys podwałam również link polecam, bawełna 100% i za cene 18zł opłaca się :)
jutro jak znajdę chwilkę to porobię zdjęcia i wrzucę :)

co do bodziaków to ja mam rozm 56 mam nadzieje ze moja dziuba sie wieksza nie urodzi a także znajdzie sie kilka ubranek nawet w rozm 50-54 :)))

Ostatnia edycja:
fajne zakupy ale ja rozek nie lubie spodni ;-) a moze widziałas gdzies czerwone leginsy ciazowe bo niemoge znalesc 3 tyg temu byly i nie zapisalam u kogo a teraz ich niema ;-( jak mam pieniadze.. wry

Atan ja legginsy zamawiałam u tego sprzedającego
Bawełniane Polskie Legginsy Getry Ciąźowe : r L (1955607865) - Aukcje internetowe Allegro
nie ma on koloru takiego jakiego chcesz ale z całego serca je polecam :)) maja panel na brzuszek i nie są takie "rajstopowate" mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi :)) tylko takie getry, co do rozm do ja zamówiłam sobie L (przed ciążą nosiłam M) i tak myślałam że jak troszkę więcej mnie jest to L będą idealne ale jednak M by pasowały idealnie więc taki jaki rozm się nosi taki powinno sie zamówić i będą dobre, aaa i możesz zapytać o kolor może ci sprawadzą akurat taki jaki jest.

a tutaj znalazłam masz linka do legginsów w kolorze czerwonym:
http://allegro.pl/30-leginsy-legginsy-getry-bawelna-ciazowe-m-i1957046294.html
http://allegro.pl/legginsy-getry-ciazowe-z-panelem-dlugie-promocja-i1955129151.html

Tricia
tutaj masz linka jeszcze do takiej samej tuniki jak ja wcześniej kupiłam
SEXI MAMA. KIMONO NA CIĄŻĘ. KOLORY JESIENI. S-XL (1957510447) - Aukcje internetowe Allegro
ale ta jest droższa o 2zł no i ma kilka negatywów sprzedający, ja dokupiłam sobie u tego starego sprzedawcy co wcześniej zamawiałam tylko teraz poza allegro już wzięłam ale ty możesz do niego napisać żeby ci wystawił w razie czego aukcje i zakupisz sobie, naprawdę polecam ta tunikę i szybka wysyłka ze strony sprzedającego.
Tunika Bluzka KIMONO nietoperz CIĄŻOWA jesień UNI (1944394487) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry