reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Kurde ja to nie mam chyba żadnego ciucha na 56, od razu wszystkie na 62 kupowałam, teraz się zastanawiam czy dobrze robię

Ja myślę, że dobrze. Pod koniec na pewno będą jakieś przewidywania co do wagi i wielkości dziecka. Jak się okaże, że jakieś maleństwo ma być, to najwyżej dokupisz jakieś 56:tak:.

reklama
byliśmy w tesku (jak to mówi moja ciocia) i kupiłam pajaca - marchewę :-pi drugi był w komplecie w paski... nie mogłam się oprzeć; chyba wstawię jutro fotkę, bo dziś nie miałam możliwości

Mamicurina - to ty nie z polski (bo już nie kojarzę) bo Next chyba nie ma w polsce. A nie wiem czy mi się w oczach dwoi - czy ty w avatarze nie miałaś takiego drewnianego greckiego konia wczoraj? a dzis masz laskę tancząco - ćwiczącą?
nie,next z UK :tak: ale jest sklep online i juz kiedys chyba podawalam
www.cbcc-uk.pl
nie zmienialam avatara:no: cały czas dancing queen :rofl2:

Kurde ja to nie mam chyba żadnego ciucha na 56, od razu wszystkie na 62 kupowałam, teraz się zastanawiam czy dobrze robię
Ja bym dokupiła , no chyba że masz zadatki na urodzenie 4 kilogramowego smoka :-)

Mamicurina - to ty nie z polski (bo już nie kojarzę) bo Next chyba nie ma w polsce. A nie wiem czy mi się w oczach dwoi - czy ty w avatarze nie miałaś takiego drewnianego greckiego konia wczoraj? a dzis masz laskę tancząco - ćwiczącą?

:-D:-D Maria ja też kontem oka widzę drewnianego konia :-D

ja mam wszystkie rozmiary od 52 a nawet i kilka 50 się znajdzie :-D
jak Bartosza urodziłam to ważył 4500 gram i mierzył 59 cm więc prawie jak 3 miesięczne dziecko i szybko przeszłam na ubranka z rozmiarem 68,dziewczynki były troszkę mniejsze,ciekawe jaki teraz synek się urodzi

atomowka myślę, że zawsze możesz na szybko kilka mniejszych ciuszków dokupić, a w ostateczności podwijać rękawki - taka moja teoria, nie wiem na ile trafna :confused:

reklama
Mamicurina ja też widzę konia

Mini czy mam zadatki na duże dziecko? Cieżko powiedzieć, na USG był malutki jakies 400 gram, ale zarówna ja jak i mó luby ważyliśmy po 4 kg
Kurdę chyba nie będę dokupowała na razie nic mniejszego, jak będę na USG w styczniu okaże się,ze Aleks nadal maluszek to wtedy coś kupię mniejszego

Do góry