reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

MaMicurina piękne :-)

Tak sobie myślałam o oduczaniu naszych dzieci siusiania w pieluchy i w sumie fajny mamy termin bo w wakacje 2013 nasze dzieci będą mieć już dobrze ponad roczek i będzie je można odpieluchowywać :tak::-D

reklama
MaMicurina fajowe ciuszki

Angel kurde taki album to fajna rzecz, nawet nie pomyślałam o tym, nie wiem czemu. Może sobie sprawię??

My wczoraj łaziliśmy po sklepach generalnie w innym celu ale bez zakupów dla Aleksa się nie obyło :)
Moj TZ stwierdził,że przesadzam bo pampersy wcale nie są takie drogie, on myślał,że to kupa kasy a tu były paczki po 50-60 zł więc powiedział,że to tanio
Hahah zobaczymy jak mu syn zacznie siurać jak głupi i co chwila będzie nowego na dupkę pampersa zakładał, czy też bedzie mówił,że to taka taniocha

A teraz rzeczy Aleksa

Bodziaki za 6,99

Pajacyki, każdy za 20 zł

Skarpetki chyba 4 czy 5 zł za pare

Kocyk taki cieplejszy polarowy za 20 dyszki

reklama
Do góry