reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Przyszla moja paka:-)
Nie chce mi sie robic wszystkich zdjec ale to najpiekniejsze chyba:
Zobacz załącznik 411531Zobacz załącznik 411532
Mam takich portaskow 4x i do tego body i bedzie git na poczatku :-)
Cudowne!!!
Mini55
&&&&&
Jak ktoś ma rockową duszę to wklejam fajną stronkę z ubrankami dla dzidziusiów :-)
http://www.rockstarbabyshop.com/store/index.php?m=&c=1&l=product_list&sortby=num_sold:desc
http://www.rockstarbabyshop.com/store/index.php?m=&c=1&l=product_list&sortby=num_sold:desc
Ewstra
Fanka BB :)
Angel zakupy udane
MaMicurina bardzo ladne a te spodenki super
MaMicurina bardzo ladne a te spodenki super
kamilaedi
MaMicurina- zakupy super )
MaMicurina fajowe ciuszki
Angel kurde taki album to fajna rzecz, nawet nie pomyślałam o tym, nie wiem czemu. Może sobie sprawię??
My wczoraj łaziliśmy po sklepach generalnie w innym celu ale bez zakupów dla Aleksa się nie obyło
Moj TZ stwierdził,że przesadzam bo pampersy wcale nie są takie drogie, on myślał,że to kupa kasy a tu były paczki po 50-60 zł więc powiedział,że to tanio
Hahah zobaczymy jak mu syn zacznie siurać jak głupi i co chwila będzie nowego na dupkę pampersa zakładał, czy też bedzie mówił,że to taka taniocha
A teraz rzeczy Aleksa
Bodziaki za 6,99
Pajacyki, każdy za 20 zł
Skarpetki chyba 4 czy 5 zł za pare
Kocyk taki cieplejszy polarowy za 20 dyszki
Angel kurde taki album to fajna rzecz, nawet nie pomyślałam o tym, nie wiem czemu. Może sobie sprawię??
My wczoraj łaziliśmy po sklepach generalnie w innym celu ale bez zakupów dla Aleksa się nie obyło
Moj TZ stwierdził,że przesadzam bo pampersy wcale nie są takie drogie, on myślał,że to kupa kasy a tu były paczki po 50-60 zł więc powiedział,że to tanio
Hahah zobaczymy jak mu syn zacznie siurać jak głupi i co chwila będzie nowego na dupkę pampersa zakładał, czy też bedzie mówił,że to taka taniocha
A teraz rzeczy Aleksa
Bodziaki za 6,99
Pajacyki, każdy za 20 zł
Skarpetki chyba 4 czy 5 zł za pare
Kocyk taki cieplejszy polarowy za 20 dyszki
Ewstra
sliczny kocyk i te slodkie skarpetki
V
villandra8
Gość
MaMicurina, atomowka - fajne rzeczy coraz więcej takich cudaśnych ubranek, kocyków...
reklama
Perelandra
atomówka ja uwielbiam takie ubranka w różnokolorowe paseczki, reszta też śliczna :-)
Podziel się: