reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Dziewczyny piękne rzeczy pokupowałyście.
Angel, taki kalendarz jest rewelacyjny, moi rodzice taki prowadzili dla mnie i dla mojego brata. Za każdym razem jak go przeglądam wzruszam się do łez ;). Cudowna pamiątka :-)

dziewczyny super zakupy dla dzidzów i dla mamy :-)
Ja dziś posegregowałam bodziaki i chyba nic już nie kupuję bo mam ich całą stertę a nie wiem czy w ogóle będę ich używać :-D

Ale zakupki fajne!
Ja też się rozglądam pomalutku za szpitalną wyprawką dla siebie... a przede wszystkim za stanikami, bo wszystkie zaczynają mnie cisnąć... no i przede wszystim allegro będe okupować, bo wszędzie stacjonarnie ceny kosmiczne :confused2:

reklama
Fajowe Tunia mama ciuszki kupiła

Lastpetunia świetna ta koszulka do szpitala. Sama bym sobie taką kupiła ale wiem,że mam dostać od mamy koszulkę i szlafrok

Laski widzę w sumie u każdej z Was takie koszulki, powiedzcie mi one są na jaki rozmiar? W sensie kupujecie je od razu dla malucha jak się urodzi? Ja nie mam takiej ani jednej, bo wydawało mi się,że takie koszulki to dla starszaków, w sensie jakoś po 3 msc ale może się mylę?

Do góry