lastpetunia
Fanka BB :)
No to ja mam tylko ciuszki i nic więcej hehehe ooo nie przepraszam gruszke mam hehe ale jade z moim 5 na wizyte to może coś zakupimy słuchajcie co mozna kupic 7 letniej dziewczynce na mikołaja bo mój niewie co chrzesnicy kupic ?
kadza a może jakąs postać (lalkę czy cos podobnego) z jakiejs bajki czy czegos czym ona sie interesuje?? Mój chrześniak np ma ostatnio na faze na postacie z Toy Story 3 i tak ma już chudego, konia, dziadek kupił mu Astrala a ja mu ostatnio kupiłam Jessie i ma mu Mama dać na mikołaja, siostra mówiła że będzie się cieszył strasznie bo nie mal że ta figurka jest duża 45cm, to spiewa, mówi i jeszcze ma tam kapelusz sciagany czy cos a dałam tylko 110zł za nią, więc może lepiej zapytac sie rodziców czym dziewczynka sie interesuje i kupic jej pod jej gust niz kupowac cos co moze jej sie nie spodobac i moze ise tym nie bawic.
My już też prawie gotowi na przyjscie małej na świat jeszcze czekamy na kolejne części do wóźka które ma nam podac szwagierka bo jak narazie przysłała nam gondole , jeszcze musimy kupic pare drobiazgów dla mnie do szpitala, cos tam dla niuni i gotowi jestesmy
aaa właśnie dziewczyny, czy potrzebny jest przewijak na łóżeczko? Bo kurde od paru dni tak sie nad nim zastanawiam i wkoncu nie wiem co robic czy go kupowac czy nie :/ łóżko bedziemy miec krok od łóżeczka i tak myslałam ze bede mała na łóżku przebierac ale z drugiej strony to chyba lepiej jest na przewijaku?? ;/ takiego na komode nie chce bo mamy wąską i sie nie zmiesci tylko chodzi mi o taki sztywny na łożeczko.
Ostatnia edycja: