reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

dziewczyny wiem, że Wy już macie tak dużo rzeczy dla Maleństwa, ale ja się strasznie jaram moimi pierwszymi zakupami to wstawiam fotki:-)
body i kaftanik.jpgręcznik kąpielowy i pieluszki.jpgzestawik do szpitala.jpg
a przewijak na łóżeczko chyba też kupię :-)

reklama
dostalam maila ze Pani wyslala wczoraj moja pierwsza paczuszke z ciuszkami wiec jak tylko dzis przyjdzie podziele sie :tak:...juz nie moge sie doczekac.

A tak apropo ciuszkow to chcialabym meza wyciagnac na male zakupy dla mnie dzis lub jutro z rana...ale czy sie zgodzi...:-)

Perelandra sliczne takie malutkie

Ja wczoraj zakupilam sobie dwa biustonosze z ktorychy jestem mega zadowolona, przymierzalam tez do karmienia hmm ale piersi sie troszke rozchodzily na boki dziwi mnie ze triumph ma tylko dwa modele taki pushap i mieciak .Ja wstane zrobie zdjecia zakupow dla malej i wygrzebie skarby ktore podostawalam i moja mamcia juz ostro szaleje.

Moja tesciowa jest pzeciwna zakupom przed porodem .Ja wole byc przygotowama miec wszystko.Bo obawiam sie ze jak bym wyslala M do kupilby cos innego jak to chlop.

ja nie mam jeszcze nic. Tak sobie myslalam, ze najrozsadniej bedzie sie zabrac za zakupy w styczniu..:/ ale teraz sobie uswiadomilam, ze po zmianach jakie szykuje rzad z poczatkiem 2012 roku wszystko bedzie znacznie drozsze! VAT na artykuly dzieciece wzrosnie z 8% do 23% tak wiec chyba nie ma na co czekac..:/ za ok. dwa tyg lece na konkretne zakupy. A najgorsze, ze zielonego pojecia nie mam jaki wozek, jakie lozeczko etc. W ogole nie mam jakiegos takiego zmyslu do takich zakupow.

reklama
gagucha - jeśli masz możliwośc, pochodź po sklepach, wypytuj sprzedawców, próbuj wózków, przeglądaj allegro.. Samo Ci się ułoży co potrzebujesz i jakie :tak: Ubranek żadnych nie dostaniesz od rodziny/znajomych? popytaj, czasem ludzie na prawdę z chęcią się pozbędą worków po -już teraz starszych - dzieciach :) a można sporo zaoszczędzić. No i polecam allegro dla "pierdółek" i większych spraw higienicznych czy innych... (sprzedawcy tacy jak rodzyneczki, r_p77 -> od nich wszystko można kupić za jednym zamówieniem)

Do góry