reklama
MaMicurina
Fanka BB :)
ale piekne!
MaMicurina
dostalam maila ze Pani wyslala wczoraj moja pierwsza paczuszke z ciuszkami wiec jak tylko dzis przyjdzie podziele sie
...juz nie moge sie doczekac.
A tak apropo ciuszkow to chcialabym meza wyciagnac na male zakupy dla mnie dzis lub jutro z rana...ale czy sie zgodzi...:-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
A tak apropo ciuszkow to chcialabym meza wyciagnac na male zakupy dla mnie dzis lub jutro z rana...ale czy sie zgodzi...:-)
Ewstra
Perelandra sliczne takie malutkie
Ja wczoraj zakupilam sobie dwa biustonosze z ktorychy jestem mega zadowolona, przymierzalam tez do karmienia hmm ale piersi sie troszke rozchodzily na boki dziwi mnie ze triumph ma tylko dwa modele taki pushap i mieciak .Ja wstane zrobie zdjecia zakupow dla malej i wygrzebie skarby ktore podostawalam i moja mamcia juz ostro szaleje.
Moja tesciowa jest pzeciwna zakupom przed porodem .Ja wole byc przygotowama miec wszystko.Bo obawiam sie ze jak bym wyslala M do kupilby cos innego jak to chlop.
Ja wczoraj zakupilam sobie dwa biustonosze z ktorychy jestem mega zadowolona, przymierzalam tez do karmienia hmm ale piersi sie troszke rozchodzily na boki dziwi mnie ze triumph ma tylko dwa modele taki pushap i mieciak .Ja wstane zrobie zdjecia zakupow dla malej i wygrzebie skarby ktore podostawalam i moja mamcia juz ostro szaleje.
Moja tesciowa jest pzeciwna zakupom przed porodem .Ja wole byc przygotowama miec wszystko.Bo obawiam sie ze jak bym wyslala M do kupilby cos innego jak to chlop.
gagucha85
ja nie mam jeszcze nic. Tak sobie myslalam, ze najrozsadniej bedzie sie zabrac za zakupy w styczniu..:/ ale teraz sobie uswiadomilam, ze po zmianach jakie szykuje rzad z poczatkiem 2012 roku wszystko bedzie znacznie drozsze! VAT na artykuly dzieciece wzrosnie z 8% do 23% tak wiec chyba nie ma na co czekac..:/ za ok. dwa tyg lece na konkretne zakupy. A najgorsze, ze zielonego pojecia nie mam jaki wozek, jakie lozeczko etc. W ogole nie mam jakiegos takiego zmyslu do takich zakupow.
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
gagucha - jeśli masz możliwośc, pochodź po sklepach, wypytuj sprzedawców, próbuj wózków, przeglądaj allegro.. Samo Ci się ułoży co potrzebujesz i jakie
Ubranek żadnych nie dostaniesz od rodziny/znajomych? popytaj, czasem ludzie na prawdę z chęcią się pozbędą worków po -już teraz starszych - dzieciach
a można sporo zaoszczędzić. No i polecam allegro dla "pierdółek" i większych spraw higienicznych czy innych... (sprzedawcy tacy jak rodzyneczki, r_p77 -> od nich wszystko można kupić za jednym zamówieniem)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Podziel się: