reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
My wczoraj bylismy na ciuszkowych zakupkach. W sumie juz wszystko prawie z ciuszkow jest na początek:) tylko wlasnie kombinezonik (pewnie w tesco z F&F bo mamy bon, ktory nam obnizy cene o 15 zł)...no i na szafce poszukam kilka par śpioszków... bo coś u nas ciężko z tymi spioszkami wam powiem:) Body, pajacyki, rampersy, dresiki, kaftaniki, bluzeczki...wszystko jest...sporo, do wyboru , do koloru...a śpioszki typowe? niewiele, niewiele... jakby im sie juz produkowac nie chciało. hehe:) jutro zasiądę tu na dłużej i pokaże zdobycze:)

Piękne te Wasze zakupy...
Tunia... garderoba Twojego Bąbla coraz bardziej mi się podoba:p

Atanku - bylam wczoraj w Smyku i tam sa body z zabkami - pakowane po 3 do rozmiaru 80 za 39.90 wiec moze nie na poczatek ale na pozniej bedzie jak znalazl no te zabcie...:) hihi dodatkowo widzialam tez w cubus albo kapphal skarpetki z zabkami wiec jak cos to polecam :)

u nas ubranka z motywami żabkowymi są i w Smyku (też oglądałam te body za 39.99)... po za tym w 5-10-15 był bluczeki żabkowe... i w Pepco mozna też znaleźć żabie motywy:)))) ... no ale nie wiem jak w waszych miastach to wygląda. :)

Ja wyjelam ciuchy Miski ... no i wlasnie tez dojrzalam, ze Miska urodzona koncem czerwca - na pierwsze miesiace ma same ciuszki z krotkimi rekawkami bylo goraco - wiec bede musiala torche grubszych rzeczy dokupic - juz zaczelam powoli :)

Cześć dziewczyny:)Mam oferte od dziewczyny na ciuszki wypisała mi listę i pytanie ile mogę jej zaoferować za ciuszki żeby mi się opłacało i jej.Zobacz załącznik 407932Zobacz załącznik 407933Zobacz załącznik 407934Zobacz załącznik 407935Zobacz załącznik 407936Zobacz załącznik 407937Zobacz załącznik 407938Zobacz załącznik 407939Zobacz załącznik 407940Zobacz załącznik 407941
Body na dł rekawie- 9

body na krotkim 15

pizamki 6

12 pajacyków ciepłych takich w sam raz na wiosne

bluzy rozpinane 5
13:41:37
koszula jeansowa

1 rajstopki ale to na 68cm

skarpetki noworodkowe 10

7 kaftaników

bluzki na krotkim rękawie 4
2 bluzy przez głowę
krótkie spodenki 2

18 spiochów do 64cm

ogrodniczki na 62

6 par spodni
cienkie spodenki 3 - ja ich używałam do spania na body
No i jesli cie interesuje mam jeszcze komplet do chrztu -garniturek sztruksowy biały z czapka, butami, koszula z musznikiem i z kurtka polarową.

Troche mi nie wyszło z tym postem ale mam nadzieje będziecie wiedziały o co chodzi :-)A opis wklejałam z gg.I jeszcze zdjęcia.Zobacz załącznik 407942Zobacz załącznik 407943Zobacz załącznik 407944Zobacz załącznik 407945Zobacz załącznik 407946Zobacz załącznik 407947Zobacz załącznik 407948Zobacz załącznik 407949 IMG_0733.jpgZobacz załącznik 407951

reklama
Do góry