reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Mini spodnie prześłiczne, a te różowe to po prostu cudaśne i kotek też (moje kocury też chcą pozować - z piernikami, więc muszę je gonić :-D)

lastpetunia, tunia - gdzież Wy takie cudne lumpki macie? Ja jak ostatnio w Opolu kukałam, to nic szczególnego mi w oko nie wpadło (poza tumanem ludzisków)

jak to?? na to wszystko wydalas cale 6 zl??
nooo kurde chyba sie spakuje i przyjade tam do tych waszych lumpkow, bo ceny macie zaczepiste :szok::-):-)

super zakupki laski!

właśnie, właśnie - o tym samym pomyślałam - może ty razem zorganizujemy autobus do lumków u tuni?

A ja sobie przypomniałam, że w swojej szafie też mam kilka rzeczy dla bobasa - niektóre zakupiłam jeszcze w szkole średniej (wiem - wariatka, ale tak mi się podobały, że nie mogłam się oprzeć :-D:-D:-D), a teraz jeszcze prezenty dokładam, więc też się mam już czym pochwalić, ale to jutro, bo dziś raczej nie straczy czasu na sesję...

reklama
hehehe dobra, ja sie pisze!
to jak wezme 50 zl to poszaleje co?

vill- eee tam od razu wariatka....my kobiety tak czasem mamy; przyda sie...kiedys tam sie NA PEWNO przyda hehehe
a jak do tego w dobrej cenie....

kolejne śliczności i naprawdę ceny super
teściowa też u siebie tanio kupuje dlatego już tyle tego od niej mam u mnie niestety ceny nie są aż takie niskie ale zawsze i tak taniej niż w sklepie a też wygląda jak nowe

Dziewczyny a u Was nie ma czego s takiego jak np jednego dnia jest towar drugiego jest 50% taniej a trezciego po zlotowce??U mnie praktycznie w kazdym ciuszku tak jest.

Tunia śliczności , a ten bodziak w brązowe paski rewelacja :-)

U nas w lumpkach przeważnie rzecz dla dziecka typu body czy śpioszek około 2 zł sztuka zależy czy z boksu czy z wieszaka :-D
Ja muszę w końcu posegregować rzeczy i może na jakieś zakupy się wybrać grzemarkowe ale chyba już od 6m wzwyż :tak::-D

jeżeli któraś z was by chciała to ja mogę kupić w lumpku pare bodziaków są z długim i krótkim rekawkiem i przeważnie sa za 1.99zł i jest super stan :) więc się opłaca jak nic, kombinezonik to własnie wyszukałam bo patrzyłam jeszcze na te co na wieszaku wisza to były po 8.99, 12.99, 18.99 ale to zalezy tez jaki rozm itp

ale ceny :szok: super u nas są okropnie wysokie i cwaniakują i zbijają kase na tych właśnie dziecięcych

lastpetunia kombinezonik super właśnie takiego szukam tylko u nas cena 35 zł wiec różnica gromna

Tunia super ubranka a cena rewelacyjna

Mini śliczne ubranka,te spodenki różowe cudo,a kociaczek słodki

Anula super masz z tą teściowa

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry