reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Kasiurek -super ten kombinezon
A co powiecie na ten zestaw warto kupić??
strasznie duzo ciuszkow, jelsi nie mas znic albo masz pare to wydaje mi sie ze warto i bedziesz musiala dokupic pare drobiazgow ;] ale jesli masz juz dosc sporo to szczerz enie poelcam bo nie ubierzesz wsyztskiego dziecku ;] ale ładne ubranka ;]
monika2412
No własnie mam tylko problem z tym ze nie określiła mi ile chce powiedziała żebym ja zaproponowała i ja po prostu nie wiem dla tego pytanie do was ile byście dały za ciuszki ???Albo jak byście miały taki pakiecik ile byście chciały ??A ja nie mam nic dla malucha bo wszystko oddałam.I dziewczyna jest z innego województwa i dojdzie za przesyłkę.To co pomożecie z ceną ??
Kasiurek1983
100 złotych wiecej nie -wedlug mnie ;] ale mozesz jej powiedziec np 80 i jelsi sie zgodzi to masz 20 na przesylke a jelsi powie z emalo to powiesz ile i niech ci powie ;]No własnie mam tylko problem z tym ze nie określiła mi ile chce powiedziała żebym ja zaproponowała i ja po prostu nie wiem dla tego pytanie do was ile byście dały za ciuszki ???Albo jak byście miały taki pakiecik ile byście chciały ??A ja nie mam nic dla malucha bo wszystko oddałam.I dziewczyna jest z innego województwa i dojdzie za przesyłkę.To co pomożecie z ceną ??
MantaZG
monika - ja Ci nie doradze, bo na szafka.pl znajduje dwa razy wiecej ciuszków za 30 zł średnio... i kiepsko jest mi doradzic teraz. Ale ciuszki śliczne przez przyzwyczajenie do cen na szafce nie dalabym wiecej niz 50 zł. No ale, ale zorientuj się.
tunia - podobno urodzę żonę Twojemu Leonkowi. juz 3 lekarzy powiedziało, że kobita... zobaczymy w marcu 2012 ciuszki narazie neutralne... chociaż typowy błękit już wystąpił mimo zapewnień laseczki. Jakoś dziewczynce bardziej pasuje ten błękitny niż chłopcu różowy w razie czego;p
tunia - podobno urodzę żonę Twojemu Leonkowi. juz 3 lekarzy powiedziało, że kobita... zobaczymy w marcu 2012 ciuszki narazie neutralne... chociaż typowy błękit już wystąpił mimo zapewnień laseczki. Jakoś dziewczynce bardziej pasuje ten błękitny niż chłopcu różowy w razie czego;p
cytrusowa85
Monika ja sie podpinam pod Kasiurek.
Uda sie za 80 zeta to spoko ale za 100 tez spoko.
Ja to tak wyliczyłam z tego co napisałas:
Konkrety:
body 15szt
pizamki 6 szt
pajace 12
bluzy 5
kaftaniki 7
bluzki 2 ogropdniczki
spodnie 6
czyli 54 szt konkretow +gratisy skarperki, cienkie spodnie, rajtki itp
czyli 100 ztea na 54 szt to po niecał 2 zeta sztuka a jak jeszcze te dodatki to mniej wyjdzie niz 2 zł.
Uda sie za 80 zeta to spoko ale za 100 tez spoko.
Ja to tak wyliczyłam z tego co napisałas:
Konkrety:
body 15szt
pizamki 6 szt
pajace 12
bluzy 5
kaftaniki 7
bluzki 2 ogropdniczki
spodnie 6
czyli 54 szt konkretow +gratisy skarperki, cienkie spodnie, rajtki itp
czyli 100 ztea na 54 szt to po niecał 2 zeta sztuka a jak jeszcze te dodatki to mniej wyjdzie niz 2 zł.
monika2412
Jeszcze raz dzięki dziewczyny ja chyba sobie popatrz na tą szafkę.pl zobaczymy co tam jest
Mini55
&&&&&
monika ja bym sprawdziła jakie rozmiary i czy na pewno jest mi to potrzebne i chyba nie dała bym stówy .
wolała bym wziąść ale nie cały pakiet tylko pojedyncze sztuki te naprawdę potrzebne i przydatne
Bo na co Ci koszula jeansowa albo 6 par spodni , kaftaniki ?? Ja bym chyba nie wzięła takiego zestawu moim zdaniem nie praktyczny
wolała bym wziąść ale nie cały pakiet tylko pojedyncze sztuki te naprawdę potrzebne i przydatne
Bo na co Ci koszula jeansowa albo 6 par spodni , kaftaniki ?? Ja bym chyba nie wzięła takiego zestawu moim zdaniem nie praktyczny
Ostatnia edycja:
reklama
monika2412
Mini- właśnie za dużo niektórych rzeczy ale nie wiem do końca ile potrzebnych będzie .Czuje się zielona w temacie może dlatego ze miałam dla małego masę ciuszków od cioci a co brakowało to dokupiłam ale na początek starczyło i w sumie jak nówki oddałam dalej.5 lat minęło a ja jak bym miała mieć pierwsze normalnie szok.Moja ciocia ma synka starszego o 9 miesięcy wiec do 3 roku miałam dostawę ciuszków a teraz lipa dobrze było ale się skończyło
Podziel się: