reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

wiecie,co do kombinezonu to ja nie planuję takowego zakupu.... Dresik z polarku albo cieplusi pajacyk na wierzch założę, potem i tak wsadza skię w fotelik (u nas ze szpitala nie wypuszczają bez fotelika) to można kocem nakryć. W sumie najważniejsze przejście ze szpitala do samochodu,samochód będzie nagrzany a potem z auta do domku. A na spacery to przecież w wózku przykryje się kocykiem,w razie co jeszcze tą narzutą/pokrowcem z wózka (a to już 2 warstwy więcej jakby ubrania) i będzie ok.
ja już pokazywałam ale pokaże jeszcze raz. Pajacyk jaki zakupiłam,cieplutki,milutki myślę że go wezmę na wyjście ze szpitala.. eeee no chyba że będzie leżał śnieg i -10na dworku:-D

Załączniki

• 100_5771.jpg
    100_5771.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Ja dostałam jeden kombinezon niebieski taki średnio gruby plus drugi mam taki polarowy biały z kapturem. Obstawiam, że ten pierwszy się nie przyda:no:. No chyba, że młoda się pospieszy z wykluciem.

ja wlasnie ostatnio kupilam kombinezon na ebayu za 4 £ bedzie na wyjscie, a pozniej zobaczymy jaka pogoda tu bedzie, czytalam ze takiego noworodka bardzo latwo wyziebic, wiec na wszelki wypadek zamowilam

No i macie, pierwszy mój łów w lumpku!!
A przypadkiem byłysmy cos zobaczyc.. no i to było tak piekne i unisex wiec jak to sie powstrzymac??? Chociaz taki jeden zakup ot grosze kosztowało bo 14 zł za wszystko :-)
W tym najlepszy ten pajacyk z kapturkiem , bardzo dobry stan z H&M!

DSCF2296.jpgDSCF2298.jpgDSCF2297.jpgDSCF2299.jpgDSCF2300.jpg

reklama
hahaha Angel sie tez dala skusic juz na zakupki!

super kochana i ta cena:szok: slicznosci i beda na syneczka i corunie!brawo mamuska!

ten moj kombinezonik to taki nie do konca wlasnie taki kombinezon prawdziwy, tylko taki jakby cieplejszy pajac chyba czy cos, pewnie i tak zaloze go doslownie kilka razy tylko.
jakbym miala termin na koniec marca przykladowo to na bank nie kupowalabym nawet takiego, jedynie jakies bluzy i wiadomo kocyk grubszy, bo po Julce nie mam, urodzilam na poczatku wrzesnia to jeszcze byly takie cieplutkie dni, ze przykrywalam ja tylko lekkim kocykiem, a patrzcie nawet teraz jaka mamy pogode w listopadzie :szok:
teraz to serio nic nie wiadomo i nic nie jestesmy w stanie przewidziec, jaki bedzie luty, marzec itd

Do góry