reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

wiecie,co do kombinezonu to ja nie planuję takowego zakupu.... Dresik z polarku albo cieplusi pajacyk na wierzch założę, potem i tak wsadza skię w fotelik (u nas ze szpitala nie wypuszczają bez fotelika) to można kocem nakryć. W sumie najważniejsze przejście ze szpitala do samochodu,samochód będzie nagrzany a potem z auta do domku. A na spacery to przecież w wózku przykryje się kocykiem,w razie co jeszcze tą narzutą/pokrowcem z wózka (a to już 2 warstwy więcej jakby ubrania) i będzie ok.
ja już pokazywałam ale pokaże jeszcze raz. Pajacyk jaki zakupiłam,cieplutki,milutki myślę że go wezmę na wyjście ze szpitala.. eeee no chyba że będzie leżał śnieg i -10na dworku:-D

Załączniki

• 100_5771.jpg
    100_5771.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Ja dostałam jeden kombinezon niebieski taki średnio gruby plus drugi mam taki polarowy biały z kapturem. Obstawiam, że ten pierwszy się nie przyda:no:. No chyba, że młoda się pospieszy z wykluciem.

ja wlasnie ostatnio kupilam kombinezon na ebayu za 4 £ bedzie na wyjscie, a pozniej zobaczymy jaka pogoda tu bedzie, czytalam ze takiego noworodka bardzo latwo wyziebic, wiec na wszelki wypadek zamowilam

No i macie, pierwszy mój łów w lumpku!!
A przypadkiem byłysmy cos zobaczyc.. no i to było tak piekne i unisex wiec jak to sie powstrzymac??? Chociaz taki jeden zakup ot grosze kosztowało bo 14 zł za wszystko :-)
W tym najlepszy ten pajacyk z kapturkiem , bardzo dobry stan z H&M!

DSCF2296.jpgDSCF2298.jpgDSCF2297.jpgDSCF2299.jpgDSCF2300.jpg

reklama
hahaha Angel sie tez dala skusic juz na zakupki!

super kochana i ta cena:szok: slicznosci i beda na syneczka i corunie!brawo mamuska!

ten moj kombinezonik to taki nie do konca wlasnie taki kombinezon prawdziwy, tylko taki jakby cieplejszy pajac chyba czy cos, pewnie i tak zaloze go doslownie kilka razy tylko.
jakbym miala termin na koniec marca przykladowo to na bank nie kupowalabym nawet takiego, jedynie jakies bluzy i wiadomo kocyk grubszy, bo po Julce nie mam, urodzilam na poczatku wrzesnia to jeszcze byly takie cieplutkie dni, ze przykrywalam ja tylko lekkim kocykiem, a patrzcie nawet teraz jaka mamy pogode w listopadzie :szok:
teraz to serio nic nie wiadomo i nic nie jestesmy w stanie przewidziec, jaki bedzie luty, marzec itd

Do góry