reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Jak któraś z Was ma w swojej miejscowości sklep Cubus z działem dziecięcym to polecam - wyprzedają chyba ubiegłoroczne ciuchy dla dzieci - kupiłam Małej kombinezon (hitem zimy nie musi być wkońcu pewnie go założy z raz przy wyjściu ze szpitala i może z raz na jakimś spacerze - koniec zimy na świat przyjdzie to co chcieć) całkiem fajny za 39,90 przecena z 149,90 także raczej warto - a kombinezony u nas w sklepach (nawet auchan) od 99.90 się zaczynają...

Kamila- noooo Ty to sie obgłowilas!!! super masz kolezanke! pewnie bedziesz musiala postawic dobra kolacje z dobrym winkiem jak tamta mamusia przestanie karmic;-):-) piekne te zdobycze!

atomowka- super zakupki!

ja wczoraj bylam na miescie i zupelnie przypadkiem kupilam na ciuszkach za 15 zl sliczny, bialy, misiowy kombinezonki na wyjscie ze szpitala, wyglada jak nowiutki i taki milusi jest w dotyku. Do tego mam niebieski z misia, wiec wystarczy, teraz porozgladam sie za jakimis spodenkami i bluzami na wosne.

Atan- gratuluje skompletowania wyprawki! masz racje, my to powinnysmy byc pierwsze gotowe, bo juz w lutym bedziemy sie cieszyc naszymi skarbeczkami, przeleci, juz teraz mam wrazenie, ze czas ruszyl z kopyta i juz sie boje, ze z czyms nie zdaze:-D

ps. moje zakupy; kombinezonik i spodenki dla starszej coreczki za 6 zl, ale tez fajne, super material.
a swoja droga gdzie sa takie ciuchRAJE gdzie daja fajne rzeczy za 2- 3 zl?? chcialabym na taki trafic, ale to chyba nie w duzych miastach.
aha zakupilam tez w mega okazyjnej cenie cos dla siebie (sukces), sliczna, granatowa tuniczko- sukienke, na naszym targowisku za 30 zl, szok, bo ceny tam maja kurde jak w butikach, w szoku bylam jak tak pochodzilam, bo ze 100 lat tam nie bylam, ale widac cos tam okazyjnie mozna tam trafic.

:-DZobacz załącznik 406235Zobacz załącznik 406236Zobacz załącznik 406237

Ajako super kombinezonik - ja dla Dobrusi miałam podobny, tylko większy (6-9 m-cy) i byłam bardzo zadowolona - nie jest gruby, ale naprawde cieplutki (prawie cała zimę przejeździła w nim, a pod spodem tylko bodziak na długi rekaw i rajtuzki :tak:)

co do tanich zakupów w lumpkach - warto poszukac takiego co na kg sprzedają, bo dla maluszka torba ciuchów za grosze wyjdzie :tak: a jak sa wszystkie ciuchy wycenione to wato pobuszowac przed nową dostawą, bo zawsze obniżają ceny i czasem jest własnie 1 zł za szt :tak:

u mnie na wiosce to 2 są ciuchoalndy - jeden co ma własnie wycenione wszystko a drugi gdzie jest 10 zł za kg i czasem można cos fajnego wyszarpać nawet w tych przebranych rzeczach :tak:

reklama
Ajako mam nadzieję, że będę się z Wami już w lutym cieszyć Malutką :-):-) Śliczny kombinezon - kupiłam bardzo podobny tyle, że nowy - ale i ja dziś na ciuszkach poszalałam - zostawiłam ponad 50 zł :) ale mnóstwo rzeczy mam :-):-) Kobitka przede mną zapłaciła 247 także i tak nie należę do najlepszych :-D:-D:-D

Do góry