Kamila- noooo Ty to sie obgłowilas!!! super masz kolezanke! pewnie bedziesz musiala postawic dobra kolacje z dobrym winkiem jak tamta mamusia przestanie karmic;-):-) piekne te zdobycze!
atomowka- super zakupki!
ja wczoraj bylam na miescie i zupelnie przypadkiem kupilam na ciuszkach za 15 zl sliczny, bialy, misiowy kombinezonki na wyjscie ze szpitala, wyglada jak nowiutki i taki milusi jest w dotyku. Do tego mam niebieski z misia, wiec wystarczy, teraz porozgladam sie za jakimis spodenkami i bluzami na wosne.
Atan- gratuluje skompletowania wyprawki! masz racje, my to powinnysmy byc pierwsze gotowe, bo juz w lutym bedziemy sie cieszyc naszymi skarbeczkami, przeleci, juz teraz mam wrazenie, ze czas ruszyl z kopyta i juz sie boje, ze z czyms nie zdaze
ps. moje zakupy; kombinezonik i spodenki dla starszej coreczki za 6 zl, ale tez fajne, super material.
a swoja droga gdzie sa takie ciuchRAJE gdzie daja fajne rzeczy za 2- 3 zl?? chcialabym na taki trafic, ale to chyba nie w duzych miastach.
aha zakupilam tez w mega okazyjnej cenie cos dla siebie (sukces), sliczna, granatowa tuniczko- sukienke, na naszym targowisku za 30 zl, szok, bo ceny tam maja kurde jak w butikach, w szoku bylam jak tak pochodzilam, bo ze 100 lat tam nie bylam, ale widac cos tam okazyjnie mozna tam trafic.
Zobacz załącznik 406235Zobacz załącznik 406236Zobacz załącznik 406237