reklama
nusia181
Fanka BB :)
JA dziś dostałam 1 wielgachną i 1 mniejsza torbe ciuszków:-) Kaftaniki, body, spiochy, pajacyki, bluzeczki, bluzy, czapeczki, skarpetki, 3 kombinezony:-)Dużą paczkę Pampersów 1:-)
Zdjecia tylko kilku rzeczy, bo tego jest za duzo:-)
Zobacz załącznik 406579Zobacz załącznik 406580Zobacz załącznik 406581Zobacz załącznik 406582Zobacz załącznik 406583Zobacz załącznik 406584Zobacz załącznik 406585Zobacz załącznik 406586Zobacz załącznik 406587Zobacz załącznik 406588
Zdjecia tylko kilku rzeczy, bo tego jest za duzo:-)
Zobacz załącznik 406579Zobacz załącznik 406580Zobacz załącznik 406581Zobacz załącznik 406582Zobacz załącznik 406583Zobacz załącznik 406584Zobacz załącznik 406585Zobacz załącznik 406586Zobacz załącznik 406587Zobacz załącznik 406588
Lina bardzo fajne tylko Nam kolorystyka nie pasowałaby do pokoju
Ja chciałam takie turystyczne łóżeczko ale poczytałam i okazuje się że one niestabilne są i w ogóle zrezygnowałam
Będziemy mieli właśnie chyba takie zwykłe szczebelkowe sosnowe, będzie ładne prześcieradełko, ochraniacze i chyba będzie ok
A łóżeczko kupuje Nam treściowa więc kolejny spory wydatek odpada
Ja chciałam takie turystyczne łóżeczko ale poczytałam i okazuje się że one niestabilne są i w ogóle zrezygnowałam
Będziemy mieli właśnie chyba takie zwykłe szczebelkowe sosnowe, będzie ładne prześcieradełko, ochraniacze i chyba będzie ok
A łóżeczko kupuje Nam treściowa więc kolejny spory wydatek odpada
kamilaedi
Dziewczyny jak Wam się łóżeczko podoba??? Zna któraś z Was tą firmę???
Łóżeczko Tymon MIŚ z szufladą Jardrew
bardzo podobne chcialam kupic:-) mi sie podoba
nusia- super lowy masz )
ja musze porobic fotki moich i wrzucic
Lina - fajniutkie
my mamy łóżeczko zwykłe z Klupsia, z szufladą teak i mi tam ono odpowiada
widziałam nie raz łóżeczka turystyczne,wielu znajomych je ma i są niby zadowoleni,ale ja tam się nie przekonałam. Jak dziecko jest małe to ten podwieszony materac cały lata w tą i z powrotem...
nusia - nieźle;-) fajne lumpki
my mamy łóżeczko zwykłe z Klupsia, z szufladą teak i mi tam ono odpowiada
widziałam nie raz łóżeczka turystyczne,wielu znajomych je ma i są niby zadowoleni,ale ja tam się nie przekonałam. Jak dziecko jest małe to ten podwieszony materac cały lata w tą i z powrotem...
nusia - nieźle;-) fajne lumpki
Byłam na zakupach z mamusia i dostalam od niej sweterek
Zobacz załącznik 406620
i dla dzidzia body 2 razy po 2 zl
Zobacz załącznik 406621 Zobacz załącznik 406622
Zobacz załącznik 406620
i dla dzidzia body 2 razy po 2 zl
Zobacz załącznik 406621 Zobacz załącznik 406622
nusia181
Tunia super sweterek a i bodziaki słodkie:-) ALe masz kochaną mamusię:-)
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Nusia faje ubranka, a kombinezoniki to mnie rozczuliły
Tunia to wypad na zakupy można zaliczyc do udanych
Tunia to wypad na zakupy można zaliczyc do udanych
Podziel się: