reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

śliczne rzeczy Kamila no i kaski zostanie w kieszeni troszkę na inne zakupy, fantastyczne są te rzeczy i widać że w dobrym stanie, koleżankę masz pierwsza klasa :-)

lubię tu zaglądać bo czasem takie słodkości tu można pooglądać dla maluszków, których nam z każdym dnie będzie przybywać :happy2:

reklama
Pytanie do mam - może był już ten temat ale znaleźć nie mogę.... Jakie materacy kupujecie Maleństwom?? z jakich tworzyw?? temat chyba na czasie a jako debiutująca mama nie mam o nich bladego pojęcia ;-)

Lina
materace pianka-gryka-kokos (olbo podobny mix)
w kazdy razie nie sama pianka bo za miekkie sa..
i takie 9-12 cm (z warstwami) nie 7 albo mniej (to sama pianka)bo za cienkie...

:)

Pytanie do mam - może był już ten temat ale znaleźć nie mogę.... Jakie materacy kupujecie Maleństwom?? z jakich tworzyw?? temat chyba na czasie a jako debiutująca mama nie mam o nich bladego pojęcia ;-)

ja od wczoraj też szukam materaca......i sama nie wiem który

Jak wybrać dobry materac dla dziecka? - Ciążowy.pl

ja się kompletnie nie znam na materacykach, czytac nie będę nigdzie o tym, bo się miesza człowiekowi w głowie..
zaś wykorzystam tatowego, by doradził.
ciekawe, ciekawe..
umknął mi gdzieś ten materacyk - dobrze, ze piszecie o tym, hehe:)

W Stanach nie ma takiego świrowania na punkcie materacyków. Żadne gryki, kokosy i inne cuda:no:. Materac to materac, w sumie lateks albo pianka, a w tych dzieciowych to często wręcz trudno doczytać, z czego on jest zrobiony. I tym sposobem przynajmniej jeden problem mi odpada. Na swoim łóżku mamy materac z ikei, więc u dziecka pewnie też taki wyląduje, no chyba, że nie przejdzie mojego testu macankowego:-).

Fajowe te ciuszki serio
Nie wiem jak u Was ale w Warszawie póki co ceny ciuszków są ok, jakies promocje non stop, obniżki co bardzo mnie cieszy
Jak się dziś dowiedziałam,że będzie synek poleciałam do sklepu na żeby kupic coś męskiego
Jakoś nic specjalnie słodkiego dla małego chłopaka nie było ale kupiłam 2 bodziaki, dałam 15 zł za obydwa w C&A

Ponadto mojej mamy koleżanka pracuje w aptece i mówi,że dostają cały czas jakieś rzeczy do promocji czy coś, zupełnie nowe zapakowane
więc będzie dla mnie zbierała
Dziś dała mojej mamie dwie butelki, smoczek i kubek niekapek więc w sumie takich rzeczy nie będę musiała kupowac

reklama
Kamila super rzeczy ... Kołyska cudna ...
Ja miałam taki stelaż do wanny ale u mnie się nie sprawdził ale kuzynka od której dostałam była tym wynalazkiem zachwycona :tak:

atomówka
cudne pasiaste bodziaczki

a ja dziś widziałam takie cudowne ubranka dla maluszków ale tylko sobie pooglądałam :-(

Do góry