reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Tunia ale zaszlałaś :-) super łowy i jak za darmo prawie ;-) hmm może i ja jutro wyskoczę... tym bardziej, że do fryzjera bym sobie poszła... zobaczymy ;-) tylko chyba bardziej Dobrochne musze obkupic, bo mi z wszytskiego wyrasta i zaraz nie będe miała w co ja ubrać :baffled:

ok oto moje lowy :) od kolezanki w zasadzie polowe rzeczy jak sie okazalo bede miec od niej:-) DSCF6105.jpgDSCF6104.jpgDSCF6101.jpg waniennka z lezaczkiem dla niemowlakow( tak sie ciesze z tego lezaka bo kapieli malucha sie :-) boje najbardziej :) wozek 3 w jednym (uzywany tylko przez 3 miesiace jest jak nowy) kolyska dla niemowalakow.
oprocz tego steliryzator TT + butelki (tylko nowe smoczki pokupuje) termofory do butelek i nosidelko dla malucha. Jeszcze mamy odebrac lozeczko

reklama
Do góry