reklama
kamilaedi
Fanka BB :)
ewstra- fajniutki ten plaszczyk :-)
tunia- super lupy!! ja tez o szafe wierce dziure, bo u mnie kiepsko z miejscem w tych co mam...
ja zaraz porobie foty moich lupow i wrzuce
tunia- super lupy!! ja tez o szafe wierce dziure, bo u mnie kiepsko z miejscem w tych co mam...
ja zaraz porobie foty moich lupow i wrzuce
MaMicurina
łooooo...ale słodziutkie!!!Bluza z kapturem za 5 zl:-)
Zobacz załącznik 405571
pajacyki po 2 zl:-)
Zobacz załącznik 405572 Zobacz załącznik 405573
i spodenki 2 zl:-)
Zobacz załącznik 405574
mata-kow
mama do kwadratu :)
Tunia ale zaszlałaś :-) super łowy i jak za darmo prawie ;-) hmm może i ja jutro wyskoczę... tym bardziej, że do fryzjera bym sobie poszła... zobaczymy ;-) tylko chyba bardziej Dobrochne musze obkupic, bo mi z wszytskiego wyrasta i zaraz nie będe miała w co ja ubrać
kamilaedi
ok oto moje lowy od kolezanki w zasadzie polowe rzeczy jak sie okazalo bede miec od niej:-)
waniennka z lezaczkiem dla niemowlakow( tak sie ciesze z tego lezaka bo kapieli malucha sie :-) boje najbardziej wozek 3 w jednym (uzywany tylko przez 3 miesiace jest jak nowy) kolyska dla niemowalakow.
oprocz tego steliryzator TT + butelki (tylko nowe smoczki pokupuje) termofory do butelek i nosidelko dla malucha. Jeszcze mamy odebrac lozeczko
oprocz tego steliryzator TT + butelki (tylko nowe smoczki pokupuje) termofory do butelek i nosidelko dla malucha. Jeszcze mamy odebrac lozeczko
Ewstra
Bozienka24
kamila super hehe kolyske moge ci wziasc jak bys tak miala wyrzucic heeh tez o takej mysle ale gdzie ja ja wloze moj dom robi sie ZAMALY
reklama
Podziel się: