reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
dziewczyny super zakupki porobilyscie :-)

ja bylam dzis u kumpeli i mam od niej dostac sporo rzeczy po jej maluchu (w poniedzialek jade odebrac) i wtedy dokupie reszte :)
a w spaku dostajemy wozek (uzywala go przez 6miesiecy, pozniej miala zwykla parasolke) kolyske, wanienke jakies tam inne rzeczy, bardzo sie ciesze bo tyle kosztow nam odejdzie :-)

zakupy super

co do watu to rewelacja nie dość że i tak dziecięce rzeczy to ceny kosmiczne maja to jeszcze za tanio i potrzeba bardziej podnieść

jezeli chodzi o wyzszy VAT od stycznia to mysle, ze nawet z nim kupujac ubranka w przecenach i na wyprzedazach kupi sie taniej niz przy standardowych cenach teraz.... bo przy wyprzedazach mozna kupic nawet 50 i 70 % taniej - no o ile znajdzie sie to dokladnie czego sie potrzebuje ... w duzych miastach gdzie jest duzo sklepow nie powinno byc problemu ...

no ale duze problemy sie zaczna jak sie przeceny skoncza i wtedy pewnie zmiany beda bardzo odczuwalne ... taka widac polityka prorodzinna w naszym kraju :no:

ja zainwestowalam we wszelekie ciazowe bielizniane artykuly i kupilam podkoszulki ,majty,pizamke itd.... baaaardzo wygodne...pizama jak drugi dom:-)...szkoda tylko ze co ciazowe to drogie odrazu ze hej.

ja ostatnio zrobiłam listę co muszę dokupić i gdzie najtaniej,dzisiaj spotkałam koleżankę i poczekam troszkę bo mam dostać 2 torby ubranek po jej synku więc na razie się wstrzymam z zakupami zobaczymy co tam będzie:-):-)

jezeli chodzi o wyzszy VAT od stycznia to mysle, ze nawet z nim kupujac ubranka w przecenach i na wyprzedazach kupi sie taniej niz przy standardowych cenach teraz.... bo przy wyprzedazach mozna kupic nawet 50 i 70 % taniej - no o ile znajdzie sie to dokladnie czego sie potrzebuje ... w duzych miastach gdzie jest duzo sklepow nie powinno byc problemu ...

no ale duze problemy sie zaczna jak sie przeceny skoncza i wtedy pewnie zmiany beda bardzo odczuwalne ... taka widac polityka prorodzinna w naszym kraju :no:
o ciul zas podnosza vat ? grrr ile mozna?>!!!!!!

ostanio wam mowilam ze jak 3 lata temu kupywalam dla synka rzeczy to byly np body za 3 zyla z dobrej bawełny itd a teraz za ta cene to nawet tetry w hipermarkecie nie kupisz!!!! nie mowie o kombinezonach i calej reszcie jak wanienka reczniki itd kurde i jak tu sie maja ludzie rozpladzac ? jak nasze kochane Państwo robi wsyztsko zeby nie miec dzieci ! bo zyklego szaraczka nie stac na nic ! nie mowie o lumpkach (ktore sie okazuja zbawienne)

taaa 70% gdzie Almasta.. Ty chyba w naszym kraju dawno nie byłas.. ja znajdziesz takowe to z mada sprzed 10 lat, spodnie dzwony.. i przebrane na maxa...
50% czasem sie zdarzy i trzeba brac ..
ale tez nie kazdy z duzego miasta..........

i pewnie bedzie tak ja Mata pisze ze juz w grudniu ceny podniosa przez wat
(a potem łatwo bedzie zrobic 30% wyprzedaży i cena z przed grudnia wyjdzie)
ciekawe czy to bedzie zgodne z prawem

Ostatnia edycja:
reklama
zgadzam się u nas małe miasteczko jest i ceny są masakryczne a przeceny bardzooooo rzadko się trafiają i ciężko coś fajnego tanio kupić

Do góry