reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
dziewczyny super zakupki porobilyscie :-)

ja bylam dzis u kumpeli i mam od niej dostac sporo rzeczy po jej maluchu (w poniedzialek jade odebrac) i wtedy dokupie reszte :)
a w spaku dostajemy wozek (uzywala go przez 6miesiecy, pozniej miala zwykla parasolke) kolyske, wanienke jakies tam inne rzeczy, bardzo sie ciesze bo tyle kosztow nam odejdzie :-)

zakupy super

co do watu to rewelacja nie dość że i tak dziecięce rzeczy to ceny kosmiczne maja to jeszcze za tanio i potrzeba bardziej podnieść

jezeli chodzi o wyzszy VAT od stycznia to mysle, ze nawet z nim kupujac ubranka w przecenach i na wyprzedazach kupi sie taniej niz przy standardowych cenach teraz.... bo przy wyprzedazach mozna kupic nawet 50 i 70 % taniej - no o ile znajdzie sie to dokladnie czego sie potrzebuje ... w duzych miastach gdzie jest duzo sklepow nie powinno byc problemu ...

no ale duze problemy sie zaczna jak sie przeceny skoncza i wtedy pewnie zmiany beda bardzo odczuwalne ... taka widac polityka prorodzinna w naszym kraju :no:

ja zainwestowalam we wszelekie ciazowe bielizniane artykuly i kupilam podkoszulki ,majty,pizamke itd.... baaaardzo wygodne...pizama jak drugi dom:-)...szkoda tylko ze co ciazowe to drogie odrazu ze hej.

ja ostatnio zrobiłam listę co muszę dokupić i gdzie najtaniej,dzisiaj spotkałam koleżankę i poczekam troszkę bo mam dostać 2 torby ubranek po jej synku więc na razie się wstrzymam z zakupami zobaczymy co tam będzie:-):-)

jezeli chodzi o wyzszy VAT od stycznia to mysle, ze nawet z nim kupujac ubranka w przecenach i na wyprzedazach kupi sie taniej niz przy standardowych cenach teraz.... bo przy wyprzedazach mozna kupic nawet 50 i 70 % taniej - no o ile znajdzie sie to dokladnie czego sie potrzebuje ... w duzych miastach gdzie jest duzo sklepow nie powinno byc problemu ...

no ale duze problemy sie zaczna jak sie przeceny skoncza i wtedy pewnie zmiany beda bardzo odczuwalne ... taka widac polityka prorodzinna w naszym kraju :no:
o ciul zas podnosza vat ? grrr ile mozna?>!!!!!!

ostanio wam mowilam ze jak 3 lata temu kupywalam dla synka rzeczy to byly np body za 3 zyla z dobrej bawełny itd a teraz za ta cene to nawet tetry w hipermarkecie nie kupisz!!!! nie mowie o kombinezonach i calej reszcie jak wanienka reczniki itd kurde i jak tu sie maja ludzie rozpladzac ? jak nasze kochane Państwo robi wsyztsko zeby nie miec dzieci ! bo zyklego szaraczka nie stac na nic ! nie mowie o lumpkach (ktore sie okazuja zbawienne)

taaa 70% gdzie Almasta.. Ty chyba w naszym kraju dawno nie byłas.. ja znajdziesz takowe to z mada sprzed 10 lat, spodnie dzwony.. i przebrane na maxa...
50% czasem sie zdarzy i trzeba brac ..
ale tez nie kazdy z duzego miasta..........

i pewnie bedzie tak ja Mata pisze ze juz w grudniu ceny podniosa przez wat
(a potem łatwo bedzie zrobic 30% wyprzedaży i cena z przed grudnia wyjdzie)
ciekawe czy to bedzie zgodne z prawem

Ostatnia edycja:
reklama
zgadzam się u nas małe miasteczko jest i ceny są masakryczne a przeceny bardzooooo rzadko się trafiają i ciężko coś fajnego tanio kupić

Do góry