reklama
MaMicurina
Fanka BB :)
ale śliczneAjako polityka prorodzinna w naszym kraju - krzyczą "rodzić dzieci" a wychować to sami musicie sobie poradzić
A oto moje ostatnie zakupy :-)
Zobacz załącznik 404611Zobacz załącznik 404612Zobacz załącznik 404613Zobacz załącznik 404615Zobacz załącznik 404616
kamilaedi
dziewczyny super zakupki porobilyscie :-)
ja bylam dzis u kumpeli i mam od niej dostac sporo rzeczy po jej maluchu (w poniedzialek jade odebrac) i wtedy dokupie reszte
a w spaku dostajemy wozek (uzywala go przez 6miesiecy, pozniej miala zwykla parasolke) kolyske, wanienke jakies tam inne rzeczy, bardzo sie ciesze bo tyle kosztow nam odejdzie :-)
ja bylam dzis u kumpeli i mam od niej dostac sporo rzeczy po jej maluchu (w poniedzialek jade odebrac) i wtedy dokupie reszte
a w spaku dostajemy wozek (uzywala go przez 6miesiecy, pozniej miala zwykla parasolke) kolyske, wanienke jakies tam inne rzeczy, bardzo sie ciesze bo tyle kosztow nam odejdzie :-)
almasta
Zaangażowana w BB
jezeli chodzi o wyzszy VAT od stycznia to mysle, ze nawet z nim kupujac ubranka w przecenach i na wyprzedazach kupi sie taniej niz przy standardowych cenach teraz.... bo przy wyprzedazach mozna kupic nawet 50 i 70 % taniej - no o ile znajdzie sie to dokladnie czego sie potrzebuje ... w duzych miastach gdzie jest duzo sklepow nie powinno byc problemu ...
no ale duze problemy sie zaczna jak sie przeceny skoncza i wtedy pewnie zmiany beda bardzo odczuwalne ... taka widac polityka prorodzinna w naszym kraju
no ale duze problemy sie zaczna jak sie przeceny skoncza i wtedy pewnie zmiany beda bardzo odczuwalne ... taka widac polityka prorodzinna w naszym kraju
MaMicurina
ja zainwestowalam we wszelekie ciazowe bielizniane artykuly i kupilam podkoszulki ,majty,pizamke itd.... baaaardzo wygodne...pizama jak drugi dom:-)...szkoda tylko ze co ciazowe to drogie odrazu ze hej.
Kasiurek1983
o ciul zas podnosza vat ? grrr ile mozna?>!!!!!!jezeli chodzi o wyzszy VAT od stycznia to mysle, ze nawet z nim kupujac ubranka w przecenach i na wyprzedazach kupi sie taniej niz przy standardowych cenach teraz.... bo przy wyprzedazach mozna kupic nawet 50 i 70 % taniej - no o ile znajdzie sie to dokladnie czego sie potrzebuje ... w duzych miastach gdzie jest duzo sklepow nie powinno byc problemu ...
ostanio wam mowilam ze jak 3 lata temu kupywalam dla synka rzeczy to byly np body za 3 zyla z dobrej bawełny itd a teraz za ta cene to nawet tetry w hipermarkecie nie kupisz!!!! nie mowie o kombinezonach i calej reszcie jak wanienka reczniki itd kurde i jak tu sie maja ludzie rozpladzac ? jak nasze kochane Państwo robi wsyztsko zeby nie miec dzieci ! bo zyklego szaraczka nie stac na nic ! nie mowie o lumpkach (ktore sie okazuja zbawienne)
cytrusowa85
taaa 70% gdzie Almasta.. Ty chyba w naszym kraju dawno nie byłas.. ja znajdziesz takowe to z mada sprzed 10 lat, spodnie dzwony.. i przebrane na maxa...
50% czasem sie zdarzy i trzeba brac ..
ale tez nie kazdy z duzego miasta..........
i pewnie bedzie tak ja Mata pisze ze juz w grudniu ceny podniosa przez wat
(a potem łatwo bedzie zrobic 30% wyprzedaży i cena z przed grudnia wyjdzie)
ciekawe czy to bedzie zgodne z prawem
50% czasem sie zdarzy i trzeba brac ..
ale tez nie kazdy z duzego miasta..........
i pewnie bedzie tak ja Mata pisze ze juz w grudniu ceny podniosa przez wat
(a potem łatwo bedzie zrobic 30% wyprzedaży i cena z przed grudnia wyjdzie)
ciekawe czy to bedzie zgodne z prawem
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: