reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
tunia to w lumpku?? wygladaja fantastycznie i wogole w super wstanie ;-)
Ewstra bardzo fajny płaszczyk!
Ja mam nadzieje w tym co dstałam zmieścic sie jeszcze jakis czas :confused:

tunia super cisuzki jak tak bedziesz chodzic na spacerki lumpkowe to zachwile bedziesz szla z mezem do meblowego kupic szafe dla malenstwa ;) tez bym cos pokupowala ale sie boje ostatnie moje zakupy i po paru dniach niemila niespodzianka :( ale zobaczymy co mi powie pani doktor w czwartek :)

reklama
aaaaacha hehehe no to wiesz wejs taka najwieksza zebys sie pomiescila ;)
ja musze dokupic blaty do szafy bo mam pusta a zrobie zniej szafke dla malej nie usmiecha mi sie kupowac szafki specjalnie bo po 1 niemam gdzie ja dac po 2 musze synkowi lozko zmienic 2 lata temu dostal lozko taki samochod i cale dno odlatuje :( czeszczy wogole juz bylo reperowane ale i tak to niepomoglo w niczym wiec trzeba bedzie mu kupic a po 3 szafy i tak nieuzywam i tak jest pusta teraz wniej sa rzeczy dla malej a jest duza wiec sie pomieszcze :)

Ostatnia edycja:
Do góry