reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Kindzia vat niby w górę, ale ja i tak jak juz będę coś kupować, to głównie smigane, więc na to vat nie będzie większy :-pewentualnie jakies pajace, no to może w tym roku jeszcze ;-) ale wątpie, żeby sprzedawcy nie skorzystali z okazji i w grudniu cen nie podniesli juz nieco - własnie dla takich osób, co będą chciały sie przed wyższym vatem obkupić :sorry2:

reklama
zakochałam się w sweterku tunia . Jak Ci się nie przyda jednak bo nie będzie pasował, albo zbrzydnie, albo o nim zapomnisz to chętnie przyjmę. hahaha:p

reklama
anula- gust tesciowa ma przedni!!!slicznosci!
tunia- Twoje tez cudne!tak, tak sweterek pierwsza klasa!
Bozienka- jaaaaaaaaaaa gdzie takie ceny?!! toz to za darmo wow wow super:-)

a z tym vatem to chyba kogos poj....sorry za slownictwo, ale kuswa co my niby tanio mamy rzeczy dzieciowe w tym kraju??!!:wściekła/y::wściekła/y:
niech podniosa, to juz w ogole nic za cholere nie kupie w tym kraju, jedynie uzywki (w sensie uzywane hehehe) i najlepiej z Anglii wrrrr:angry:
i tak juz malo co kupuje dla Julii, jak juz bardzo mnie sytuacja zmusza, no jedynie buty to wiadomo-trzeba nowe to kupuje, ale z ciuchow to malo, bo wszystko tak cholernie drogie, a te przeceny to takie lipne, ze szok!

Do góry