reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
K&m wez nie stasz ze to w koncu wejdzie, przeciez ubranka dla maluszkow/buty i tak sa drogie...
Anula w tych bluzach i kaszkietce to bedzie mały "ziomal" tesciowa ładne ubranka "wyłowiła"
Mini
Anula w tych bluzach i kaszkietce to bedzie mały "ziomal" tesciowa ładne ubranka "wyłowiła"
Mini
nusia181
mini super bodziaki i pajacyki:-)
Bozienka ale ci się udało, gratuluje udanych zakupów.
Jak wyzdrowieje to w końcu może i ja się ruszę na łowy
Bozienka ale ci się udało, gratuluje udanych zakupów.
Jak wyzdrowieje to w końcu może i ja się ruszę na łowy
kamilaedi
anula, mini- super slodkosci:-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
ale słodkości!
A ja znów w kropce, bo okazało się, że dostanę 2 paki ubranek (spoooooooore), więc chyba dopiero jak zobaczę co w nich jest będe kupować ewentulanie jakiś pajaców poszukam, bo wiem, że raczej dużo nie znajdę w tych paczkach...
A ja znów w kropce, bo okazało się, że dostanę 2 paki ubranek (spoooooooore), więc chyba dopiero jak zobaczę co w nich jest będe kupować ewentulanie jakiś pajaców poszukam, bo wiem, że raczej dużo nie znajdę w tych paczkach...
MantaZG
ja tez się dowiedziałam, ze dostanę tyle ciuchow, ze głowa mała.
Także u nas STOP na kupowanie czegokolwiek teraz. Tak jak mata - jak przejrzymy to ewentualnie idziemy na lowy - w co wątpię , bo pewnie wszystko będzie
Także najbliższe zakupy styczeń/luty...
ewentualnie jakis drobiazg typu nozyczki itp. gdzies po drodze...
Oficjalnie jednak po nowym roku.
Także u nas STOP na kupowanie czegokolwiek teraz. Tak jak mata - jak przejrzymy to ewentualnie idziemy na lowy - w co wątpię , bo pewnie wszystko będzie
Także najbliższe zakupy styczeń/luty...
ewentualnie jakis drobiazg typu nozyczki itp. gdzies po drodze...
Oficjalnie jednak po nowym roku.
reklama
cytrusowa85
A ja sie zastanawiam czy lepiej zropbic zakupy ubrankowe (bo jednak te co były uzywane "domowo" przy ciałku to plamki sa na bank, powyciagały sie troche w praniu itp)
w listopad/grudzien (starym roku) czy właśnie w styczniu
bo czy jak VAT na ubranka dla niemowląt i buty dziecięce pójdzie w górę (z obecnych 8 proc. do 23 proc.) od początku przyszłego roku , to z promo marne 10 max 30% procent nie bedzie i tak drozej niz po starym wacie w grudniu a bez przeceny??
hmm????????
w listopad/grudzien (starym roku) czy właśnie w styczniu
bo czy jak VAT na ubranka dla niemowląt i buty dziecięce pójdzie w górę (z obecnych 8 proc. do 23 proc.) od początku przyszłego roku , to z promo marne 10 max 30% procent nie bedzie i tak drozej niz po starym wacie w grudniu a bez przeceny??
hmm????????
Podziel się: