Mini mysle ze jedne i drugie beda ok wygladaj dobrze no i z opisu tez chyba ok wiec mozesz sprobowac:-)ja jak bylam w Warszawie to kupilam dwie pary ocieplanych ale nie ciazowych tylko ze tak sie rozciagaja ze sa idealne na brzuszek.
reklama
almasta
Zaangażowana w BB
dziewczyny co z tymi getrami ?? Poleci mi któraś jakieś ...
Ja niestety nie moge Ci polecic moich bo sie okazaly beznadziejne. Zakupilam u tego samego sprzedawcy dla mnie i dla Miski.
Wygladaly ladnie, rozmiary ok - wszystko pasowalo.
Ale po kilku praniach i te moje i te od Miski nadaja sie tylko do noszenia po domu tak sie zmechacily
No i jedne od Miski juz przy pierwszym ubraniu peknely na szwie na dupce - a duzej dupki to Miska nie ma
w kazdym razie jakosciowo sa beznadziejne - wiec nei mam co polecac
anula_mm
czekając na...
Bozienka24
Fanka BB :)
a ja siem musze pochwalic upolowalam plaszcz h&m wyglada jak by byl ciazowy pisze jedynie nanim h&m bb wiec niewiem o co loto ale jest dlugi zapinany pod sama brode z kapturem i na brzuszku jeszcze spoooro miejsca czarny za kolano tyl ma troszke dluzszy i wiecie ile za niego dalam ehehe prosze usiasc bo cena powala CALE 2 ZL :-) mezowi kupilam jeszcze kurtke z fiszbona cieplutka tez za 2 zl i synkowi bloze ciepla z big stara za 4 zl dla kruszynki niemieli nic ciekawego ale z paszczyka sie ciesze moze teraz niezbyt fajnie wygladam w nim ale za to na zime sie zapne bezproblemu
anula super ciuszki tescxiowa dba o wnoka tunia zakupy pierwsza klasa a co do spiworkow hmm ja nieuzywalam synek neichcial mi wnim lerzec a i tak sie balam ze moze sie zsunie i przydusi albo cos wiec nawet nieurzywalam
anula super ciuszki tescxiowa dba o wnoka tunia zakupy pierwsza klasa a co do spiworkow hmm ja nieuzywalam synek neichcial mi wnim lerzec a i tak sie balam ze moze sie zsunie i przydusi albo cos wiec nawet nieurzywalam
Ostatnia edycja:
Kasiurek1983
ubranka super widze ze wszystko w podobnym rozmiarze ;] zebys tylko ubrala wszystkochodz raz ;] bo z takimi malenstwami to dzieje sie tak ze szybko wyrastaja nawet nie wie sie kiedy ;]pochwale się tym co moja teściowa zdobywa w lumpkach, już kolejna reklamówka na nas czeka u niej z zakupami :-)
Zobacz załącznik 404293Zobacz załącznik 404294Zobacz załącznik 404295Zobacz załącznik 404296Zobacz załącznik 404297Zobacz załącznik 404298Zobacz załącznik 404299Zobacz załącznik 404300
Angel.
Zwierzoholik;)
anula te dwie bluzy sa CUDOWNE!! Szczegolnie druga Aż pokazałam męzowi cos pieknego
nusia181
Anula ubranka śliczne, zwłaszcza bluzy przypadły mi do gustu:-)
reklama
MaMicurina
boskie:-):-)pochwale się tym co moja teściowa zdobywa w lumpkach, już kolejna reklamówka na nas czeka u niej z zakupami :-)
Zobacz załącznik 404293Zobacz załącznik 404294Zobacz załącznik 404295Zobacz załącznik 404296Zobacz załącznik 404297Zobacz załącznik 404298Zobacz załącznik 404299Zobacz załącznik 404300
Podziel się: