reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Mini mysle ze jedne i drugie beda ok wygladaj dobrze no i z opisu tez chyba ok wiec mozesz sprobowac:-)ja jak bylam w Warszawie to kupilam dwie pary ocieplanych ale nie ciazowych tylko ze tak sie rozciagaja ze sa idealne na brzuszek.

reklama
dziewczyny co z tymi getrami ?? Poleci mi któraś jakieś ...:sorry2:

Ja niestety nie moge Ci polecic moich bo sie okazaly beznadziejne. Zakupilam u tego samego sprzedawcy dla mnie i dla Miski.
Wygladaly ladnie, rozmiary ok - wszystko pasowalo.
Ale po kilku praniach i te moje i te od Miski nadaja sie tylko do noszenia po domu tak sie zmechacily :(
No i jedne od Miski juz przy pierwszym ubraniu peknely na szwie na dupce - a duzej dupki to Miska nie ma ;)
w kazdym razie jakosciowo sa beznadziejne - wiec nei mam co polecac :(

pochwale się tym co moja teściowa zdobywa w lumpkach, już kolejna reklamówka na nas czeka u niej z zakupami :-)
8.jpg1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg

a ja siem musze pochwalic upolowalam plaszcz h&m wyglada jak by byl ciazowy pisze jedynie nanim h&m bb wiec niewiem o co loto ale jest dlugi zapinany pod sama brode z kapturem i na brzuszku jeszcze spoooro miejsca czarny za kolano tyl ma troszke dluzszy i wiecie ile za niego dalam ehehe prosze usiasc bo cena powala CALE 2 ZL :-) mezowi kupilam jeszcze kurtke z fiszbona cieplutka tez za 2 zl i synkowi bloze ciepla z big stara za 4 zl dla kruszynki niemieli nic ciekawego ale z paszczyka sie ciesze moze teraz niezbyt fajnie wygladam w nim ale za to na zime sie zapne bezproblemu :)

anula super ciuszki :) tescxiowa dba o wnoka :) tunia zakupy pierwsza klasa :) a co do spiworkow hmm ja nieuzywalam synek neichcial mi wnim lerzec a i tak sie balam ze moze sie zsunie i przydusi albo cos wiec nawet nieurzywalam

Ostatnia edycja:
ubranka super widze ze wszystko w podobnym rozmiarze ;] zebys tylko ubrala wszystkochodz raz ;] bo z takimi malenstwami to dzieje sie tak ze szybko wyrastaja nawet nie wie sie kiedy ;]

anula fajny gust ma teściowa :tak: I jak wszytsko dobrane kolorystycznie :-D Super ubranka :-)

Bozienka to Ci się udały zakupy ... Prawdziwa z Ciebie łowczyni okazji :-)

reklama
Do góry