reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Kindzia czape juz mam kupilam razem z plaszczem o ta:-)
Product Detail | H&M PL
A nad rekawiczkami sie zastanaiwam, komin mialam kupic w kolerze czapki,ale byly tylko szalikia kominy byly albo biale albo zolte i wogole nie pasujace do czapki, a rekawiczki albo zechce wogole nie pasujce do tego wszystkiego albo jakies pudrowo rozowe jak ten komin:-)

reklama
Tunia no to sie odstresowałaś :-) bodziaki z pepco polecam - sa super i nawet po wielokrotnym praniu nic się z nimi nie dzieje (uważałabym jedynie przy kupnie tam pajacyków, bo lubią sie wyciagać brzydko... już lepsze są te z tesco po kilka szt. pakowane a i cenowo dobrze wychodzą ;-))

oj mnie korca zakupy jakieś... jeszcze trochę, bo czeka mnie kilka wyjazdów do dentysty, a obok jest kilka fajnych sklepów :-p

Mini te getry ocieplane z allegro sa do d...:-)ale te takie normalne co zamawialysmy po 7 zl sa super wiec te ci polecam:-)

Taa te za 7 zeta cienkie geterki sa super ;-) Szkoda, ze rozmiar uniwersalny i miesiac temu byly jeszcze jak ulał teraz niestety juz mi sie zsuwają z brzucha :-( Ale napewno warte za tą kaskę hehe ;-)

reklama
Do góry