kamila ja gdybym nie byla taka wariatka zakupowa to tez bym jeszcze nic nie miala ale jak wpadam do sklepu i widze tez wszytskie ubranka to az mnie trzesie no i wez nie kup:-):-):-)ostatnio juz pisalam jak pojde z moim na zakupy to on mnie jeszcze na ziemie umie sprowadzic ale tak to bardzo nie dobrze jest jak sama ide
reklama
Perelandra
Fanka BB :)
moje do butelki ma jeszcze 3 pieluszki huggis :-)hehe moje dziecko jeszcze nic nie ma :-) no ma jedna butelke ktora dostalismy w jakims sklepie
kamilaedi
Fanka BB :)
spoko spoko ja tez taka jestem, ale obiecalam sobie czekac do polowkowego = czyli do wczoraj :-):-):-) teraz juz siedze na necie i szukam slodkich rzeczy a w piatek mam auto sie wyrwe z wiochy na jakies zakupki
O pościeli pisałyście... Ja w ogóle nie zamierzam czegoś takiego kupować. Prześcieradła jedynie. A tak to poduszka w ogóle nie potrzebna, a i pod kołdrą spać na początku nie będzie. Śpiworek taki zapinany na ramionach albo kocyk, zależy co młoda będzie wolała. Chociaż jakby się we mnie wdała, to trzeba jej będzie kupić mega grubą pierzynę, ja zawsze przykryta po same uszy śpię, nawet latem:-).
Angel.
Zwierzoholik;)
Tez bym nie kupowala poscieli bo pisaly dziewczyny, ze sie nie przydaje- ale daja do tej kołyski komplet co planuje kupić więc czemu nie ;-)
tunia chudzinko nie chcesz portek?? Serio dziewczyny pojda do kosza, a fajne markowe spodnie w bardzo dobrym stanie, chociaz do domu do połazenia ;-)
tunia chudzinko nie chcesz portek?? Serio dziewczyny pojda do kosza, a fajne markowe spodnie w bardzo dobrym stanie, chociaz do domu do połazenia ;-)
mi się kołderka i podusia <taka cieniutka> przydała teraz. Jagoda ma 1,5roku i teraz śpi pod kołderką, prędzej nawet na myśl mi n nie przyszło żeby ją tym przykrywać. Ja mam po Jagodzie śpiworek<baardzo fajna sprawa> i kupię kocyki. Poza tym są jeszcze rożki<ale to na króciutko>. Ale chciałabym kupić taką samą powłoczkę na pościele jak ochraniacz. W zestawach jest taniej.O pościeli pisałyście... Ja w ogóle nie zamierzam czegoś takiego kupować. Prześcieradła jedynie. A tak to poduszka w ogóle nie potrzebna, a i pod kołdrą spać na początku nie będzie. Śpiworek taki zapinany na ramionach albo kocyk, zależy co młoda będzie wolała. Chociaż jakby się we mnie wdała, to trzeba jej będzie kupić mega grubą pierzynę, ja zawsze przykryta po same uszy śpię, nawet latem:-).
na zdjęciu dokładnie taki śpiworek jak mój ten mniejszy
coś to zdjęcie nie ten teges to macie linka:http://sklep.2be3.com.pl/product_info.php/cPath/53_54/products_id/256 tylko mój jest 68-70cm
Załączniki
Ostatnia edycja:
karolka84
mama kwietniowa '09
Ja jeszcze nie szalałam na zakupach dzieciowych. Ciągle wydaje mi się że mam jeszcze tyle czasu Dużo mam po Gabrysi więc szaleć aż tak nie będę. Aha dodam że Gabula też urodziła się wczesną wiosną więc sezonowość ciuszków zachowana. No i teraz też będzie dziewuszka
Co do śpiochów to nie cierpiałam ich zakładać. Wolałam body na krótki rekaw i pajacyki.
Co do śpiochów to nie cierpiałam ich zakładać. Wolałam body na krótki rekaw i pajacyki.
Ostatnia edycja:
reklama
No dobra stroje mikolaja dla dzidzie na Boze Narodzenie sa a kurczaczka na Wielkanoc jakos nie spotkalam i bardzo mnie to meczy, a bo jak bym chciala ubrac swojego ziutka malego na Wielkanoc w stroj kurczaczkaa wlaczylo mi sie tak teraz:-)
Podziel się: