reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
My wczoraj juz miejsce na ciuszki robilismy w jednej szafie. :D
Dziś przyszła moja skarpetkowa paczuszka ! 12 par za 6 zł. + 3 pary w prezencie .:-) takie maciupcie. Tatus przyszły mówi, ze jak Julci siusiak wyrośnie to będzie go ubierał w super dresy i będzie wykapany tatko.
Juz to widzę... Mały Franek w dresie jedzie w swoim "mercedesie" . :-D:-D:-D

tunia - jak zwykle szafka.pl :p najpierw kupilam u jednej dziewczyny 32 pary bodziakow + jedne w prezencie. - wyszło zlotowke za sztuke :p
i u tej samej wzielam skarpeciaki i tez dostalam gratisik:D juz jej zapowiedzialam, ze będę niej częściej gościć :p

ej a ja w niedz, poszłam z siostrą na strych i powybierałam jej z rzeczy po Jagodzie ten najmniejszy rozmiar 56,co się na chłopca nadawał,bo ona ma na stycznia i mówię że po co te małe ma kupować<niech se kupuje od razu na 62> i jeszcze mówię,że ja nie wiem co my będziemy mieć,i że jej od stycznia zdąży maluda podrosnąć, a w pon się dowiedziałam że będzie chłopczyk hehe czyli jednak będzie zmuszona mi oddać te lumpki jak jej wyrośnie,żebym je zdążyła wyprać:-D
kurcze nigdzie nie mam fotek,ale niektóre takie boskie..... ale będzie trza coś tam dokupić...
no i rożek jej dałam żółty,bo różowy mówię nie przyda jej się, a teraz nie dość że i ja będę potrzebować żółty to jakiś "męski" jeszcze dokupić trza będzie....w końcu marzec to się przydadzą:-p:-p

a ja się wczoraj za pościelą rozglądałam...i matko szoook:szok: ale ceny,jak kupowałam do Jagódki to były sporo tańsze:no: ale teraz muszę kupić mniejszy zestaw...<prześcieradło 1, powłoczki na kołderkę i podusię,wypełnienia będą po Jadzi, no i ochraniacz + rożek....> przybornika chyba nie kupię,bo po Jagodzie mam taki zółty w misie,a tego używałam z 6-7mc bo później Jagoda wyciągała z niego wsio<nie musi być dopasowany do reszty,co?> a to jest jakieś 40-50zeta... no i wątpię że tą falbanę kupię...bo to tylko jak łóżeczko na najwyższym poziomie jest to się nadaje,a poza tym zbiera kurz......

ludzie ale refleksje...ciekawe czy ktoś to w ogóle przeczyta hehe

śmialo, śmiało konto zakładaj.. szukaj rzeczy i wiarygodnych "szafowiczek" - swietne rzeczy mozna dostac za niewielkie pieniazki. :)

reklama
olavip - ja przeczytałam :p pościele faktycznie tanie nie są... ja mam juz kilka schowanych (kiedys tata przytargał)... przydadzą się w koncu:D poszperaj gdzies... moze trafisz na okazje pościelową :))) ..
i przybornik mi tez nie pasuje do reszty;p ale to nic. skoro juz mam to nie bede cudowala z innym tylko po to, by go dopasowac:p

Do góry