reklama
Karola - sukienka super
Oliweczka widzę że przodujesz w tym wątku :-);-) bardzo mi się podobają buciki , a jeśli chodzi o spodnie które ogólnie się nie podobają to może w realu wyglądają lepiej bo ze zdjęcia to dosyć kiepskie
Oliweczka widzę że przodujesz w tym wątku :-);-) bardzo mi się podobają buciki , a jeśli chodzi o spodnie które ogólnie się nie podobają to może w realu wyglądają lepiej bo ze zdjęcia to dosyć kiepskie
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Kupiłam farbe do włosów,taki kiedys miałam,ale wyszedł troche ciemniejszy.
L'OREAL RECITAL PREFERENCE FARBA L - Amora.pl e-drogeria
Jutro farbuje...
Jutro farbuje...
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Postaram sie jutro ufarbowac,jak Kubula będzie spaćto cosik wkleje;-)ja też miałam ten kolorek i mi też wyszedł ciemniejszy bo mi większość farb wychodzi ciemniej ;-)
Rozalka tylko pokaż fotki jak wyszło ;-)
Kupiłam farbe do włosów,taki kiedys miałam,ale wyszedł troche ciemniejszy.
Jutro farbuje...
bo to zawsze tak jest że wychodzi ciemniejszy, ja często za młodu farbowałam ciemną czekoladą i wychodził czarny a po kilku myciach miałam czekoladkę :-)
stanki3
Mamy lutowy'07 Początkująca(y)
no właśnie z tymi kolorami do włosów tojuz tak jest, wychodzi co chce a nie comy chcemy
Ja sobie ostatnio kupiłam biustonosze, i szukam rybaczków sportowych do pracy, ale nic nie moge znalezc- albo ceny z kosmosu ponad 120zł a w dodatku nie to co bym chciała:-(
a moj udany zakup to spódnica dżinsowa (z miękkiego dzinsu) krój sportowy, firma ESPRIT za jedyne 5 zł - aha dodam ze nowka!!!!! zrobie zdjecia to Wam wkleje to ocenicie;-)
Ja sobie ostatnio kupiłam biustonosze, i szukam rybaczków sportowych do pracy, ale nic nie moge znalezc- albo ceny z kosmosu ponad 120zł a w dodatku nie to co bym chciała:-(
a moj udany zakup to spódnica dżinsowa (z miękkiego dzinsu) krój sportowy, firma ESPRIT za jedyne 5 zł - aha dodam ze nowka!!!!! zrobie zdjecia to Wam wkleje to ocenicie;-)
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
hihi Lenulka :-)mam czas robic fotki i wklejać zdjecia ;-)
a kolor z loreala super....jakby taki wyszedł jak na zdjeciu to sama bym sie zafarbowała, ale wiem ze wychodzi ciemniejszy
i chyba kupie ten szlafrok
a kolor z loreala super....jakby taki wyszedł jak na zdjeciu to sama bym sie zafarbowała, ale wiem ze wychodzi ciemniejszy
i chyba kupie ten szlafrok