reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Hihi Oliweieczka juz wszystko wiesz:laugh2:
Szlafrok super spodenki :no:

Ja ostatnio zaszalalam i kupilam troszke ciuchow w lumpie.....
powklejam fotki jak bedzie wolna chwilka....

Karola - sukienka super :tak:

Oliweczka widzę że przodujesz w tym wątku :-);-) bardzo mi się podobają buciki :tak::tak:, a jeśli chodzi o spodnie które ogólnie się nie podobają to może w realu wyglądają lepiej bo ze zdjęcia to dosyć kiepskie :baffled:

no właśnie z tymi kolorami do włosów tojuz tak jest, wychodzi co chce a nie comy chcemy:-D
Ja sobie ostatnio kupiłam biustonosze, i szukam rybaczków sportowych do pracy, ale nic nie moge znalezc- albo ceny z kosmosu ponad 120zł a w dodatku nie to co bym chciała:-(
a moj udany zakup to spódnica dżinsowa (z miękkiego dzinsu) krój sportowy, firma ESPRIT za jedyne 5 zł - aha dodam ze nowka!!!!! zrobie zdjecia to Wam wkleje to ocenicie;-)

reklama
hihi Lenulka :-)mam czas robic fotki i wklejać zdjecia ;-)

a kolor z loreala super....jakby taki wyszedł jak na zdjeciu to sama bym sie zafarbowała, ale wiem ze wychodzi ciemniejszy :tak:

i chyba kupie ten szlafrok :tak:

Do góry