reklama
Dziewczyny poradźcie coś
Telefon chcę zmienić, bo mi się mój stary siemens rozsypał wczoraj (przetrwał 4 lata;-)).
I nie wiem co sobie kupić.. poradźcie coś, jakie telefony u Was się sprawdzają. Nie chcę żadnych bajerów - wystarczy aparat i dzwonki polifoniczne - coś w przystępnej cenie.
Telefon chcę zmienić, bo mi się mój stary siemens rozsypał wczoraj (przetrwał 4 lata;-)).
I nie wiem co sobie kupić.. poradźcie coś, jakie telefony u Was się sprawdzają. Nie chcę żadnych bajerów - wystarczy aparat i dzwonki polifoniczne - coś w przystępnej cenie.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja kupuje od zawsze nokie, jestem zadowolona, nie psują się, są trwałe i łatwe w obsłudze. (przynajmiej na takie trafiam)
Od pół roku mam model 6131 jestem bardzo zadowolona, ma radyjo więc mozna sluchac muzyczki na spacerku kiedy Zosia śpi.
100 zł kosztowała (w abonamecie 60 zł ERA)
Natomiast mój maz lubi bajery więc gustuje w soniakach.
Od pół roku mam model 6131 jestem bardzo zadowolona, ma radyjo więc mozna sluchac muzyczki na spacerku kiedy Zosia śpi.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Też polecam nokię, u nas w rodzinie wszyscy je mamy i rzeczywiście jeszcze nigdy nie było z nimi problemu, ja mam taką +NOWA NOKIA 6101 BEZ LOGO OPERATORA ~Trójmiasto (366050533) - Aukcje internetowe Allegro
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Zgadzam sie,mój mąż zawsze tak mówi."Nokia nie do zdarcia".ja kupuje od zawsze nokie, jestem zadowolona, nie psują się, są trwałe i łatwe w obsłudze. (przynajmiej na takie trafiam)
ja też zawsze mialam nokie jak dla mnie są super teraz mam Motorolę k1 i też jestem bardzo zadwolonaNOWA MOTOROLA K1+1Gb BEZ SIMLOCKA PL GWARANCJA (365032317) - Aukcje internetowe Allegro
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja tez mam Nokie od zawsze.Od stycznia mam N70 N70 - Aukcje internetowe Allegro .W orange w abonamencie 100 placilam chyba 160 zł.Juz nie pamietam...
Fajniejesze mozliwosci maja jednak Sony Ericssony .Moj maz ma K800i ,(ale sa juz nowsze modele.)K800i - Aukcje internetowe Allegro .Moj Bartek tez ma takiego,rok temu płacilismy za niego 900 zł.
Fajniejesze mozliwosci maja jednak Sony Ericssony .Moj maz ma K800i ,(ale sa juz nowsze modele.)K800i - Aukcje internetowe Allegro .Moj Bartek tez ma takiego,rok temu płacilismy za niego 900 zł.
Ja własnie zdecydowanie od Nokii wolę Sony EriksonyFajniejesze mozliwosci maja jednak Sony Ericssony .Moj maz ma K800i ,(ale sa juz nowsze modele.)K800i - Aukcje internetowe Allegro .Moj Bartek tez ma takiego,rok temu płacilismy za niego 900 zł.
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a ja wole Samsungi od paru lat i jestem zadowolona i nigdy nic nie nawalalo
Ja mam taki
Samsung SGH U700 Ultra Edition II wie Neu bei eBay.de: Ohne Vertrag (endet 25.05.08 00:57:10 MESZ)
Ja mam taki
Samsung SGH U700 Ultra Edition II wie Neu bei eBay.de: Ohne Vertrag (endet 25.05.08 00:57:10 MESZ)