reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

ja kupiłam byty i kazałam odłozyc sukienke do piatku jak nic nie znajde albo sie rozmysle

sandałki białe na obcasie
sukienka czerwona na delikatnych ramiaczkach
He,he ja tez kazałam odłożyć.W piatek z siostra idę.:tak:
A buciki super,bardzo ładne.
Madzia o taka długość sukienki mi sie podoba.:tak:

reklama
dobra zaległe:zawstydzona/y:
raz (białe lniane 3/4 normalnie całe 50 zł:tak::-)) 46r
soaets.jpg

dwa :specjalnie z tyłka zdjełam zeby fotowac:rofl2: 44r.
2zh2o1k.jpg

trzy: a te wyjełam z prania:zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2::laugh2:z reszta widac:rofl2: 46r.
34pman9.jpg

kurde jakis rachunek sumienia czy cus:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::blink:;-)

Agusia -te do biegania swietne:tak: a pantofle trudno mi ocenic-ja bym takich nie załozyła bo moje grube paluchy u stóp nie wygladaja w takich korzystnie:zawstydzona/y: ale ty mozesz w nich wygladac super:tak:

Madzia -sukienka bardzo ładna. :tak:
ja tez musze pomyslec o czyms na wesele.dostalismy juz zaproszenia na 3 a to dopiero poczatek lata...
Agusia -spodnie swietne, w sam raz jak dla mnie:tak::-)

hi hi nareszcie :tak::-):laugh2:
a jakie super samopoczucie ,ze sa wieksze rozmiary i na mnie za duze w sklepie
normalnie samopoczucie lepsze;-)
kaske tez niezła zostawiłam :baffled::laugh2:

reklama
Agusia zakupy, zakupy...bardzo wszystko fajne....sandałki świetne....a klapki najlepiejsze...;-):tak:

ja też potrzebuję kieckę na wesela, albo nawet na dwa wesela :dry:

Ja mam dwa wesela i sukienki juz mam....nie stać mnie na nowe...a mam dwie raz założone..wiec luz...za to na komunie muszę sobie jakaś bluzkę kupić, bo w końcu ide z moją siostra...eah...:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry