reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Oliwieczka sukienka super...:tak::tak:

Aga-pg jesteś pilotem zatem? czy zona pilota??:-);-) okulary może i oki ale cena - oooooooo:szok::szok::szok:

aga-pg zapłaciłaś 500zł za okulary??? :szok::szok::szok:
W życiu bym tyle nie dała, nawet gdybym zarabiała 3 razy tyle co zarabiam :no:

o uwaga urzad skarbowy czycha ;-):-D a pity do rozliczenia czekają. :-D:-D:-D
dobrze że ja jestem na wychowawczym i zarabiam 0,00zł

no ja bym tez nie kupila ze sknerstwa i obawy ze juz na lata bede musiala miec te same okulary no ale to ja a nie Aga i prawidlowo.

Okulary sliczne ale nie dalabym w zyciu ponad 100 euro :no: szkoda by mi bylo:tak: a z moim szczesciem bym je bardzo szybko zgubila:baffled:

reklama
Do góry