reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
ja to samo :-) kiedys dostalam aniolka i wyobrazcie dobie ze sie tak elektryzowal od tego futerka i materialu ze tylko iskry strzelaly
ale jazda.
agusia9915
Matka wariatka
i czekaj na trzesienie ziemibylo mase smiechu serio wieksza `zabawa byla z tego jak` sie tylko ruszlam to buch iskra wiec polecam dla tych co sa energooszczędni
sa tez w wiekszym rozmiarze te stroje do 120 kg:-)
mysia23
mama dwójeczki
dziś mamusia kupiła sobie sweterek w kolorze fioletowym...zamiaruje jeszcze spódniczkę (aczkolwiek czarna lub szarą) szalik i czapusie w kolorze sliwki...hihi a co tam, należy mi sie.... Tatusiowi jurto na kolejnym wypadzie zakupowym kupimy spodnie..bo ostatni strasznie wszystkie drze
No wczoraj kupilam sobie koszule koloru śliwkowego <na wigilie> i sweterek 2w1
I nie mam juz kasy na fryzjera:-wściekła/y:buuuuuuuuuuu.........
I do tego jestem zla, bo robilam sobie sama wczoraj pazurki zelowe i mi dzisiaj jeden poszedl sie ebacjak uderzylam w szafe:-cool:
I nie mam juz kasy na fryzjera:-wściekła/y:buuuuuuuuuuu.........
I do tego jestem zla, bo robilam sobie sama wczoraj pazurki zelowe i mi dzisiaj jeden poszedl sie ebacjak uderzylam w szafe:-cool:
mysia23
mama dwójeczki
Sama robiłaś? Kupujesz materiały i sama sobie robisz?
Też sie nad tym zastanawiałam, ale do tej pory zawsze robiła mi ciocia-kosmetyczka, bo byłam w Łodzi, ale teraz nie pojade specjalnie robić...bo droga mnie kosztuje, to wyjdzie mi to samo co u nas w Pajecznie,
reklama
Tak Mysiu, sama robie od ok roku:-)
Uczylam sie na siostrach i tez im robie....bedac w ciazy robilam tez kolezankom ale nie mam teraz na to czasu:-(....
mi robila kumpela ale wyjechala do irlandi no i niestety sama musze robiczajmuje mi to duzo czasu ale jakos to idzie
Uczylam sie na siostrach i tez im robie....bedac w ciazy robilam tez kolezankom ale nie mam teraz na to czasu:-(....
mi robila kumpela ale wyjechala do irlandi no i niestety sama musze robiczajmuje mi to duzo czasu ale jakos to idzie