reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Ten co my kupiliśmy to jest jakiś uniwersalny, bo taki co nam proponowali w sklepie konkretnie do Sony to kosztował 5 x wiecej :szok:. Coś tam trzeba sprawdzić w TV jak się mocuje i wtedy można kupić uniwersalny.
zależy czy TV ma sie obracać na boki (my tego nie potrzebowaliśmy), czy ma się pochylać czy wogóle ma być nieruchomy (to mi podpowieda Bartek bo ja nie jestem taka mądralińska w tych tematach :-D:-D)

Agusia pochwal sie telewizorkiem;-):tak:.Jak tez bym chciala,alena razie mamy za duzo kredytow-1700zl miesiecznie:baffled:.

reklama
kurde ja nawet o niej zapomniałam wczoraj:-D
on sie psuł jakis czas juz poprosu odpalał sie juz od jakiegos miecha z 5 minut
fonia była wizji brak i tak 5 minut no a wczoraj rano cos mu j.... tak ,ze sie nie odpalił i potem jakby sie cos spaliło iiiiiiiii po 4 godzinach sprobowałam go odpalic na nowo to chodzi ale jest obraz czerwony :zawstydzona/y:
maz mowił ,ze cos tam w kineskopie blabalbla czarna magia ale ogolnie zanim go odpaliłam 2 raz to decyzja zapadła o kupnie
no a ze dzis pojechalismy TYLKO ZOBACZEC a kupilismy to inna sprawa:-D

Do góry