reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Wczoraj tez byłam na zakupach-cały dzien łażenia, w koncu kupiłam 2 bluzki.
Duze lustra w przymierzalniach i rozmiary na metkach sa tak szczerze ze az chce mi sie wyć:-(Ale jednoczesnie sa dla mnie jak kopniak w tyłek mowiący opamietaj sie wreszcie. Nie bede sie udzialac na wątku o odchudzaniu, bo na mnie działa on jak na Kasie-jak tylko cos napisze, to od razu porazka-albo waga stoi albo rusza w góre.Przyznam sie Wam jednak, ze ustaliłam sobie jakis czas temu złota zasade-3 kg mniej i w nagrode zakupy ciuchowe :-) Wczoraj były pierwsze zakupy;-):tak::-)

reklama
Wczoraj tez byłam na zakupach-cały dzien łażenia, w koncu kupiłam 2 bluzki.
Duze lustra w przymierzalniach i rozmiary na metkach sa tak szczerze ze az chce mi sie wyć:-(Ale jednoczesnie sa dla mnie jak kopniak w tyłek mowiący opamietaj sie wreszcie. Nie bede sie udzialac na wątku o odchudzaniu, bo na mnie działa on jak na Kasie-jak tylko cos napisze, to od razu porazka-albo waga stoi albo rusza w góre.Przyznam sie Wam jednak, ze ustaliłam sobie jakis czas temu złota zasade-3 kg mniej i w nagrode zakupy ciuchowe :-) Wczoraj były pierwsze zakupy;-):tak::-)

gratulacje madziv :tak:

Przyznam sie Wam jednak, ze ustaliłam sobie jakis czas temu złota zasade-3 kg mniej i w nagrode zakupy ciuchowe :-) Wczoraj były pierwsze zakupy;-):tak::-)
Muszę porozmawiać z mężem na temat takiej zasady, może byłaby dla mnie bardziej mobilizująca:-p;-):-D
Gratulacje madzix i powodzenia w dalszym odchudzaniu:tak:

Tankini fajowskie Dziewczyny:tak:

Szalejecie na zakupach teraz, ale to dobrze, kiedyś trzeba;-)

dziewczyny która z was robiła sobie makijaz permanentny (dolna i górna kreska)?? Karola to byłaś ty?? i jak? jestes zadowolona?
ja sie czaje niby, żeby sobie zrobić, ale jakos nie jestem do końca przekonana:sorry:, nie wiem czy to boli jakos strasznie:confused: i jaki efekt później... a zależałoby mi sobie zrobic, bo jakos tak z kreską lepiej się czuje i bardziej sie sobie podobam, a teraz jak noszę soczewki to z tym eyelinerem to róznie, jak mi reka zadrzy to kiszka:baffled:

Miśka, Rozalka - ciekawe rzeczy kupilyscie.:-):-)
Madzix - gratulacje!!!!!!! Powodzenia dalej.:tak::tak:A na mnie watek ''odchudzamy sie'' dziala tak samo jak na Ciebie. :eek:

dziewczyny która z was robiła sobie makijaz permanentny (dolna i górna kreska)?? Karola to byłaś ty?? i jak? jestes zadowolona?
ja sie czaje niby, żeby sobie zrobić, ale jakos nie jestem do końca przekonana:sorry:, nie wiem czy to boli jakos strasznie:confused: i jaki efekt później... a zależałoby mi sobie zrobic, bo jakos tak z kreską lepiej się czuje i bardziej sie sobie podobam, a teraz jak noszę soczewki to z tym eyelinerem to róznie, jak mi reka zadrzy to kiszka:baffled:
tak to ja i polecam jeśli: lubisz mieć widoczn makijaż oka.fakt trochę boli ale idzie wytrzymać i mega ulgę przynosi żel ze świetkila nakładany co chwilę i jak najwięcej to utrwala barwnik kreski.
ja mam tylko kreskę u góry ponieważ na dole mam długie rzęsy to nie potrzebowałam ich uwypuklić.
jedno jest pewne bez względu nas porę dnia i stan samopoczucia oko zawsze wygląda lepiej gotowe prawie do wyjścia- dla mnie do wyjścia bo ja sporadycznie się maluję

Dzięki KArola za info:-) moze sie w koncu skusze, ale to pewnie po wakacjach dopiero, po przed wakacjami to nie mam tak kaski, zeby wydac na to,a szkoda, bo bym miała spokój na wakacjach ;-)
a tego świtlika to nakłada sie po zrobieniu kresek tak?? kurcze, boje sie tego bólu podczas robienia, ze nie wytrzymam i nie dotryzmam do konca i kiszka:sorry: ja to płacze nawet przy epilacji brwi:sorry::zawstydzona/y:

reklama
Madzix gratulacje:-) Nie ma to jak dobra mobilizacja;-)
A ja przygotowuję się na urlop i nabyłam właśnie drogą kupna. Tylko zamiast czerwonego koloru będzie czarny:tak:

Załączniki

• volin-keira-2.jpg
    volin-keira-2.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 46
  • verano-081-leila-kostium-kapielowy.jpg
    verano-081-leila-kostium-kapielowy.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 34
Do góry